Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vino Manchego Ese_Enigma
442 Tactiek 541451
59% Balbezit 41%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47.6 gemiddelde waardering 33.6
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Yeşne geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klimkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jakosz rent richting de bal. Jakosz haalt uit met een fantastische trap. Zelcovas bokst de bal weg.

9e minuut.
Martínez Acosta probeert naar een medespeler te passen. Palimąka rent richting de bal. Palimąka passt de bal in één keer door. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański draait met de bal, schiet en ... Zelcovas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Yeşne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yeşne onderschept slim de pass. Palimąka geeft de bal voor. Zelcovas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Jakosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakosz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vino Manchego - Ese_Enigma 1:0

12e minuut.
Zygo met de inworp. Izzo rent richting de bal. Izzo geeft een hoge lob. Grugiel rent richting de bal. Grugiel haalt uit met een fantastische trap. Pindroh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Wiktorski passt de bal zonder na te denken. Klimkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimkiewicz met een sublieme pass. Jakosz is nu in balbezit. Jakosz schiet op doel. Zelcovas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Martínez Acosta geeft een lange en hoge pass. Jakosz heeft problemen om de bal te vangen. Jakosz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

23e minuut.
Martínez Acosta heeft problemen om de bal te vangen. Wiktorski met een sublieme pass. Klimkiewicz rent richting de bal. Klimkiewicz geeft een hoge lob. Ziemiański krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Loupáček onderschept slim de pass. Loupáček geeft de bal voor. Martínez Acosta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Klimkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klimkiewicz geeft een lange en hoge pass. Paal! Zelcovas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vino Manchego - Ese_Enigma 2:0

33e minuut.
Jakosz rent richting de bal. Savuţă rent richting de bal. Savuţă passt de bal met de wreef. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Klimkiewicz geeft een lange en hoge pass. Jakosz kopt de bal weg. Daar is Yeşne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Klimkiewicz is nu in balbezit. Kuryło tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klimkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kunić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jakosz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Duró geeft de bal voor. Zygo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martínez Acosta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jakosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakosz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vino Manchego 44%, Ese_Enigma 56%.
Vino Manchego - Ese_Enigma 2:0

63e minuut.
Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Acosta haalt uit met een fantastische trap. Zelcovas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kunić rent richting de bal. Kunić geeft een lange en hoge pass. Jakosz rent richting de bal. Jakosz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Klimkiewicz is nu in balbezit. Kuryło begaat een overtreding. Klimkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klimkiewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jakosz springt en kopt de bal. Zelcovas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vino Manchego - Ese_Enigma 3:0

74e minuut.
Loupáček geeft de bal voor. Wiktorski kopt de bal weg. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakosz is nu in balbezit. Jakosz draait met de bal, schiet en ... Zelcovas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Klimkiewicz is nu in balbezit. Papierkowski geeft een hoge lob. Martínez Acosta kopt de bal weg. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Zygo rent richting de bal. Duró onderschept slim de pass. Duró geeft een hoge lob. Palimąka is nu in balbezit. Palimąka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vino Manchego 43%, Ese_Enigma 57%.
Vino Manchego - Ese_Enigma 3:0