Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andaluces Fc Cabezudos de Plasencia
iji Tactiek d5
57% Balbezit 43%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
59.1 gemiddelde waardering 56.8
solide Schieten uitstekend
solide Passen goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


8e minuut.
Yelul geeft een hoge lob. Iturrizaga kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ingiari de bal onder controle te krijgen. Pachis is nu in balbezit. Pachis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andaluces Fc - Cabezudos de Plasencia 0:1

10e minuut.
Chmiest met een sublieme pass. Firuleiro kopt de bal weg. Pashev speelt de bal door. Pachis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachis draait met de bal, schiet en ... Paal!

13e minuut.
Pashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro met een sublieme pass. Pashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashev geeft een lange en hoge pass. Iturrizaga krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Daar is Pashev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pashev passt de bal in één keer door. Iturrizaga rent richting de bal. Iturrizaga draait met de bal, schiet en ... Skakanka probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Forestier geeft de bal voor. Daar is Bruzdewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pashev rent richting de bal. Pashev geeft de bal voor. Iturrizaga maakt een snoekduik en kopt de bal. Skakanka bokst de bal weg.

42e minuut.
Iturrizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachis is nu in balbezit. Ferretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachis verovert de bal door een tackle van achteren. Pachis schiet op doel. Skakanka bokst de bal weg. Jańczak met een sublieme pass. Ferretti probeert de bal aan de voet te houden. Iturrizaga is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andaluces Fc 58%, Cabezudos de Plasencia 42%.
Andaluces Fc - Cabezudos de Plasencia 0:1

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tornell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Forestier is nu in balbezit. Covaci verovert de bal door een tackle van achteren. Covaci schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Jańczak rent richting de bal. Jańczak speelt de bal door. Firuleiro speelt de bal door. Pachis rent richting de bal. Pachis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Skakanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iturrizaga maakt een snoekduik en kopt de bal. Skakanka bokst de bal weg. Iturrizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturrizaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andaluces Fc - Cabezudos de Plasencia 0:2

67e minuut.
Pachis passt de bal met de wreef. Bruzdewicz controleert de bal met de borst. Iturrizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturrizaga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Yelul geeft een lange en hoge pass. Pachis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ahlburg. Ahlburg krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Covaci kopt de bal weg. Forestier probeert de bal aan de voet te houden. Bernaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernaus haalt uit met een fantastische trap. Chmiest maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andaluces Fc - Cabezudos de Plasencia 1:2

90e minuut.
Eller is nu in balbezit. Tornell verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Tornell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Covaci is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Eller neemt de hoekschop. Bernaus krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andaluces Fc 52%, Cabezudos de Plasencia 48%.
Andaluces Fc - Cabezudos de Plasencia 1:2