Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unión Penosa Vino Manchego
PatadasAlTobillo Tactiek 442
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.8 gemiddelde waardering 48.1
excellent Schieten solid
solid Passen good
good Verdedigen good


1e minuut.
Back met een sublieme pass. Daleki bereikt de bal nog maar net als eerste. Daleki passt de bal met de wreef. Październik rent richting de bal. Październik schiet op doel. Remmer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Ţugui onderschept slim de pass. Ţugui speelt de bal door. Październik rent richting de bal. Dracena bereikt de bal nog maar net als eerste. Dracena haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Październik bereikt de bal nog maar net als eerste. Październik schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bugalski de bal onder controle te krijgen. Remmer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Ţugui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugui geeft een lange en hoge pass. Październik kopt de bal weg. Dracena bereikt de bal nog maar net als eerste. Dracena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Inworp. Dracena met de inworp. Daleki bereikt de bal nog maar net als eerste. Daleki geeft een hoge lob. Październik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión Penosa - Vino Manchego 1:0

23e minuut.
Daleki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap. Malatyalıoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Burton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Unión Penosa - Vino Manchego 1:1

28e minuut.
Back is nu in balbezit. Wiktorski verovert de bal door een tackle van achteren. Wiktorski speelt de bal door. Zhiqun geeft de bal voor. Jakosz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión Penosa - Vino Manchego 1:2

30e minuut.
Martínez Acosta heeft problemen om de bal te vangen. Back is nu in balbezit. Martínez Acosta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martínez Acosta krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Letschert heeft problemen om de bal te vangen. Letschert geeft een hoge lob. Tarakhtiy heeft problemen om de bal te vangen. Październik rent richting de bal. Październik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unión Penosa 36%, Vino Manchego 64%.
Unión Penosa - Vino Manchego 1:2

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jakosz met de inworp. Latužis geeft een lange en hoge pass. Ziemiański springt en kopt de bal. Burton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión Penosa - Vino Manchego 1:3

70e minuut.
Inworp. Laštovka komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Cruz Carretero probeert naar een medespeler te passen. Latužis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kunić de bal. Październik bereikt de bal nog maar net als eerste. Październik schiet op doel. Remmer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Tarakhtiy is nu in balbezit. Tarakhtiy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laštovka met een snelle inworp. Back met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Daar is Cruz Carretero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Październik rent richting de bal. Październik passt de bal zonder na te denken. Dracena is nu in balbezit. Dracena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Back passt de bal met de wreef. Tarakhtiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dracena onderschept slim de pass. Dracena draait met de bal, schiet en ... Bugalski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Laštovka probeert de bal met de borst te controleren. Laštovka passt de bal met de wreef. Back bereikt de bal nog maar net als eerste. Back geeft een lange en hoge pass. Październik krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Back passt de bal met de wreef. Daleki met een sublieme pass. Bugalski rent richting de bal. Październik verovert de bal door een tackle van achteren. Październik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unión Penosa 34%, Vino Manchego 66%.
Unión Penosa - Vino Manchego 1:3