Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DavCar FC El Español
DavCar Bo Tactiek 5DEF
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 39.5
formidabel Schieten redelijk
uitstekend Passen redelijk
uitstekend Verdedigen redelijk


7e minuut.
Reynaga geeft een hoge lob. Pawłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellettieri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pawłowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pawłowski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - El Español 1:0

14e minuut.
Szrnka speelt de bal door. Daar is Căruţaşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căruţaşu probeert naar een medespeler te passen. Cuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuypers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Reynaga met een sublieme pass. Pawłowski rent richting de bal. Pawłowski passt de bal zonder na te denken. Cuypers heeft problemen om de bal te vangen. Cuypers draait met de bal, schiet en ... Kuznetsov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gave met een sublieme pass. Godeiro is nu in balbezit. Frei begaat een overtreding. Frei krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Reynaga rent richting de bal. Reynaga met een sublieme pass. Frei met een sublieme pass. Cuypers rent richting de bal. Cuypers haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Cuypers haalt uit met een fantastische trap. Kuznetsov met een sublieme pass. Szrnka probeert naar een medespeler te passen. Cuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuypers draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Godeiro is nu in balbezit. Frei verovert de bal door een tackle van achteren. Frei geeft een lange en hoge pass. Pawłowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - El Español 2:0

36e minuut.
Dubuś rent richting de bal. Dubuś probeert naar een medespeler te passen. Reynaga rent richting de bal. Reynaga geeft een hoge lob. Cuypers maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Frei passt de bal in één keer door. Pawłowski heeft problemen om de bal te vangen. Pellettieri is nu in balbezit. Pawłowski onderschept slim de pass. Pawłowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kuznetsov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Căruţaşu rent richting de bal. Căruţaşu geeft de bal voor. Cuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuypers schiet op doel. Kuznetsov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - El Español 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DavCar FC 26%, El Español 74%.
DavCar FC - El Español 3:0

54e minuut.
Inworp. Frei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pellettieri is nu in balbezit. Pawłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pawłowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Căruţaşu geeft een lange en hoge pass. Cuypers rent richting de bal. Cuypers draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jaszczowski de bal onder controle te krijgen. Kuznetsov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - El Español 4:0

61e minuut.
Căruţaşu geeft een lange en hoge pass. Frei kopt de bal weg. Pawłowski is nu in balbezit. Pawłowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jaszczowski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Reynaga zal de hoekschop nemen. Pawłowski rent richting de bal. Pellettieri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pellettieri krijgt een gele kaart. Pawłowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pellettieri onderschept slim de pass. Căruţaşu neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Tekadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynaga verovert de bal door een tackle van achteren. Reynaga probeert naar een medespeler te passen. Cuypers is nu in balbezit. Cuypers schiet op doel. Kuznetsov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pawłowski rent richting de bal. Pawłowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - El Español 5:0

73e minuut.
Căruţaşu speelt de bal door. Klungelig pakt Reynaga de bal. Reynaga geeft een hoge lob. Pawłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawłowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Dubuś verovert de bal door een tackle van achteren. Dubuś geeft de bal voor. Mack kopt de bal weg. Cuypers rent richting de bal. Cuypers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Szrnka onderschept slim de pass. Szrnka passt de bal in één keer door. Frei geeft een hoge lob. Cuypers is nu in balbezit. Cuypers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - El Español 6:0

80e minuut.
Łopaciuk geeft een lange en hoge pass. Căruţaşu heeft problemen om de bal te vangen. Căruţaşu geeft een hoge lob. Cuypers rent richting de bal. Cuypers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pawłowski geeft een lange en hoge pass. Kuznetsov probeert naar een medespeler te passen. Szrnka kopt de bal weg. Cuypers is nu in balbezit. Cuypers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Szrnka kopt de bal weg. Căruţaşu geeft een lange en hoge pass. Frei rent richting de bal. Frei geeft een hoge lob. Cuypers krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DavCar FC 25%, El Español 75%.
DavCar FC - El Español 6:0