Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loros Compton FURIA OSCURA
LC5 Tactiek 5211
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
63.5 gemiddelde waardering 61.5
formidable Schieten excellent
solid Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


3e minuut.
Menta speelt de bal door. Movilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistocchi rent richting de bal. Pistocchi geeft een hoge lob. De Clerck krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Alasya kopt de bal weg. Malicki is nu in balbezit. Malicki passt de bal in één keer door. De Clerck is nu in balbezit. De Clerck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Daar is Cangas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Movilla is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rico Soto. Rico Soto krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Voinescu geeft een lange en hoge pass. Movilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - FURIA OSCURA 1:0

20e minuut.
Truteń met de inworp. Malicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Malicki passt de bal met de wreef. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Buitenspel voor De Clerck. Goede buitenspelval van de verdediging. Barda maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Balint kopt de bal weg. Daar is Ogryzek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogryzek haalt uit met een fantastische trap. Torres bokst de bal weg.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Truteń geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De Clerck kopt de bal weg. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto draait met de bal, schiet en ... Doreste verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Inworp. Truteń met een snelle inworp. Barda is nu in balbezit. De Clerck onderschept slim de pass. De Clerck schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Baumgartner rent richting de bal. Baumgartner passt de bal met de wreef. Malicki met een sublieme pass. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Malicki passt de bal in één keer door. Grecu is nu in balbezit. De Clerck onderschept slim de pass. De Clerck schiet op doel. Doreste maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Menta onderschept slim de pass. Menta geeft de bal voor. Daar is Alasya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogryzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogryzek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Balint is nu in balbezit. Šupe geeft een hoge lob. De Clerck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Clerck schiet op doel. Doreste maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - FURIA OSCURA 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loros Compton 52%, FURIA OSCURA 48%.
Loros Compton - FURIA OSCURA 2:0

47e minuut.
Truteń onderschept slim de pass. Truteń geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Movilla de bal onder controle te krijgen. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. Doreste verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Truteń met een snelle inworp. Baumgartner geeft de bal voor. De Clerck is nu in balbezit. De Clerck draait met de bal, schiet en ... Doreste werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - FURIA OSCURA 3:0

67e minuut.
Ogryzek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Regueiro komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Regueiro heeft problemen om de bal te vangen. Regueiro speelt de bal door. De Clerck rent richting de bal. De Clerck schiet op doel. Doreste werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - FURIA OSCURA 4:0

76e minuut.
Balint passt de bal zonder na te denken. Pistocchi geeft een hoge lob. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto draait met de bal, schiet en ... Doreste werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - FURIA OSCURA 5:0

77e minuut.
Inworp. Truteń met een snelle inworp. Malicki geeft een hoge lob. De Clerck is nu in balbezit. De Clerck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Voinescu met een sublieme pass. Lechkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechkov passt de bal met de wreef. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pistocchi onderschept slim de pass. Pistocchi passt de bal zonder na te denken. Malicki met een sublieme pass. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. Doreste probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Graus de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loros Compton 43%, FURIA OSCURA 57%.
Loros Compton - FURIA OSCURA 5:0