Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CORDOBA FUTSAL Judas
Ataque 2.0 Tactiek JV.4M2TUp
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 2
5 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
56.7 gemiddelde waardering 57
very good Schieten very good
good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Emiliani speelt de bal door. Korczyński geeft een hoge lob. Hatton kopt de bal weg. Moczulski is nu in balbezit. Moczulski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Márquez is nu in balbezit. Moczulski onderschept slim de pass. Moczulski passt de bal met de wreef. Bernier rent richting de bal. Bernier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Bernier probeert de bal aan de voet te houden. Hatton is nu in balbezit. Hatton passt de bal in één keer door. Moczulski is nu in balbezit. Moczulski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Thế Anh passt de bal met de wreef. Kwieciński rent richting de bal. Kwieciński met een sublieme pass. Costas bereikt de bal nog maar net als eerste. Costas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Hatton de bal. Márquez is nu in balbezit. Hatton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hatton krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORDOBA FUTSAL 56%, Judas 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CORDOBA FUTSAL - Judas 0:0

51e minuut.
Etchecopar speelt de bal door. Thế Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cole krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Kwieciński passt de bal met de wreef. Costas rent richting de bal. Ráday rent richting de bal. Costas verovert de bal door een tackle van achteren. Costas haalt uit met een fantastische trap. Yulmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Piolini probeert de bal aan de voet te houden. Cole is nu in balbezit. Cole passt de bal in één keer door. Bernier is nu in balbezit. Bernier schiet op doel. Oziewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Stamatiadis verovert de bal door een tackle van achteren. Stamatiadis geeft een lange en hoge pass. Costas rent richting de bal. Quattrini verovert de bal door een tackle van achteren. Quattrini geeft een hoge lob. Oziewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Stamatiadis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Costas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ráday. Ráday krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Sotomayor probeert de bal aan de voet te houden. Korczyński met een sublieme pass. Bernier rent richting de bal. Bernier haalt uit met een fantastische trap. Oziewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CORDOBA FUTSAL - Judas 1:0

65e minuut.
Costas speelt de bal door. Daar is Caínzos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moczulski. Moczulski krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Bellido geeft de bal voor. Caínzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Etchecopar zijn tegenspeler op de grond. Etchecopar krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Etchecopar probeert de bal met de borst te controleren. Thế Anh rent richting de bal. Thế Anh geeft een hoge lob. Costas bereikt de bal nog maar net als eerste. Costas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CORDOBA FUTSAL - Judas 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORDOBA FUTSAL 47%, Judas 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CORDOBA FUTSAL - Judas 1:1