Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:56
  • Competitiewedstrijd: III División.07
  • Stadion: Club Park
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 34314
Judas Islares F.C.
JV.4M2TUp Tactiek DEFS
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 10
57.9 gemiddelde waardering 61
very good Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen formidable


6e minuut.
Sotomayor geeft een lange en hoge pass. Zolowski rent richting de bal. Kośmicki maakt een afschuwelijke overtreding. Kośmicki krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Stamatiadis geeft de bal voor. Kośmicki is nu in balbezit. Met opzet legt Moţoc zijn tegenspeler op de grond. Moţoc krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Piolini passt de bal in één keer door. Stange bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricard legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stange is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stange neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Degollado is nu in balbezit. Degollado passt de bal zonder na te denken. Zolowski is nu in balbezit. Zolowski geeft de bal voor. Obara springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Wawrowski geeft een lange en hoge pass. Piolini controleert de bal met de borst. Obara bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara haalt uit met een fantastische trap. Oziewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Wawrowski geeft een lange en hoge pass. Obara rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Márquez. Obara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Obara wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Stamatiadis geeft een hoge lob. Stange kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Herst de bal onder controle te krijgen. Kośmicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Judas 54%, Islares F.C. 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Judas - Islares F.C. 0:0

50e minuut.
Piolini geeft de bal voor. Kośmicki is nu in balbezit. Herst maakt een afschuwelijke overtreding. Herst krijgt een gele kaart. Kośmicki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Stange neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Thế Anh geeft een hoge lob. del Sol met een sublieme pass. Moţoc rent richting de bal. Kośmicki verovert de bal door een tackle van achteren. Kośmicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Márquez geeft de bal voor. Degollado kopt de bal weg. Bellido heeft problemen om de bal te vangen. Obara bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara draait met de bal, schiet en ... Oziewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Hurdálek onderschept slim de pass. Hurdálek geeft een lange en hoge pass. Obara rent richting de bal. Obara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Islares F.C. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Judas 53%, Islares F.C. 47%.
Judas - Islares F.C. 0:1