Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raqueto Platja d’Aro FC
4-4-2 Tactiek 5_4_1
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
65.6 gemiddelde waardering 63.2
very good Schieten very good
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


7e minuut.
Gnatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Leśniewski speelt de bal door. Efraimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Efraimov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Gnatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski onderschept slim de pass. Leśniewski probeert naar een medespeler te passen. Uusikallio geeft een hoge lob. Efraimov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Gnatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gökoğlu zijn tegenspeler op de grond. Gnatkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Uusikallio met een snel genomen vrije trap. Efraimov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Parada met een sublieme pass. Peragón rent richting de bal. Vişoianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peragón onderschept slim de pass. Peragón draait met de bal, schiet en ... Louwette verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Gnatkowski speelt de bal door. Uusikallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusikallio geeft de bal voor. Efraimov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raqueto - Platja d’Aro FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raqueto 55%, Platja d’Aro FC 45%.
Raqueto - Platja d’Aro FC 0:1

61e minuut.
Laosa is nu in balbezit. Faragli bereikt de bal nog maar net als eerste. Faragli geeft de bal voor. Laosa heeft problemen om de bal te vangen. Laosa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Laosa is nu in balbezit. Laosa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Uusikallio kopt de bal weg. Gnatkowski is nu in balbezit. Gnatkowski speelt de bal door. Efraimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Efraimov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Raqueto - Platja d’Aro FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raqueto 49%, Platja d’Aro FC 51%.
Raqueto - Platja d’Aro FC 0:2