Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.D. Columbrianos Promesas F.C.Mataor
4231 Tactiek ZEN-OH
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
56.1 gemiddelde waardering 69.5
solid Schieten outstanding
solid Passen formidable
excellent Verdedigen incredible


2e minuut.
Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi geeft de bal voor. Klungelig pakt Kobiak de bal. Sánchez Rodríguez is nu in balbezit. Sánchez Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.D. Columbrianos Promesas - F.C.Mataor 0:1

3e minuut.
Robson passt de bal zonder na te denken. Woyke rent richting de bal. Woyke geeft een lange en hoge pass. Ilis rent richting de bal. Ilis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Mirilovič rent richting de bal. Mirilovič passt de bal zonder na te denken. Prusinowski is nu in balbezit. Prusinowski geeft de bal voor. Ilis maakt een snoekduik en kopt de bal. Dastarac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Mârzoi probeert naar een medespeler te passen. DeRosario bereikt de bal nog maar net als eerste. DeRosario passt de bal met de wreef. Sánchez Rodríguez is nu in balbezit. Sánchez Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Kobiak kopt de bal weg. Fenčík rent richting de bal. Prusinowski onderschept slim de pass. Prusinowski geeft een hoge lob. Ilis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Abrashev probeert naar een medespeler te passen. Vinčić rent richting de bal. Mârzoi is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vinčić zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Mârzoi met een sublieme pass. Ilis is nu in balbezit. Andrade maakt een afschuwelijke overtreding. Andrade krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Zakariar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mârzoi geeft een hoge lob. Ilis rent richting de bal. Ilis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.D. Columbrianos Promesas - F.C.Mataor 0:2

13e minuut.
Alfonso met een sublieme pass. Robson speelt de bal door. Woyke heeft problemen om de bal te vangen. Ilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Mirilovič is nu in balbezit. Mirilovič passt de bal met de wreef. Daar is Ilis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilis haalt uit met een fantastische trap. Dastarac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D. Columbrianos Promesas - F.C.Mataor 0:3

20e minuut.
García de la Torre onderschept slim de pass. García de la Torre met een sublieme pass. Żero bereikt de bal nog maar net als eerste. Żero haalt uit met een fantastische trap. Otřísal probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Robson rent richting de bal. Ilis verovert de bal door een tackle van achteren. Alfonso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ilis raakt geblesseerd tijdens het duel. Sánchez Rodríguez legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Dastarac bokst de bal weg. Klungelig pakt Ilis de bal. Ilis schiet op doel. Dastarac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D. Columbrianos Promesas - F.C.Mataor 0:4

24e minuut.
Klungelig pakt Prusinowski de bal. Prusinowski passt de bal in één keer door. Sánchez Rodríguez rent richting de bal. Ilis is nu in balbezit. Ilis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.D. Columbrianos Promesas 65%, F.C.Mataor 35%.
U.D. Columbrianos Promesas - F.C.Mataor 0:4

48e minuut.
Abrashev kan de bal niet met de borst controleren. Mârzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi probeert naar een medespeler te passen. Ilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Mârzoi onderschept slim de pass. Mârzoi met een sublieme pass. Mirilovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bolz komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Abrashev passt de bal in één keer door. Ilis is nu in balbezit. Woyke begaat een overtreding. Woyke krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Fenčík is nu in balbezit. Fenčík passt de bal in één keer door. Alfonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilis is nu in balbezit. Ilis haalt uit met een fantastische trap. Dastarac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vinčić stond buitenspel. Giusti komt het veld opgelopen. Blacutt komt het veld opgelopen. Hoddle komt het veld opgelopen.

57e minuut.
DeRosario speelt de bal door. Mârzoi geeft de bal voor. Ilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilis schiet op doel. Dastarac probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Mârzoi speelt de bal door. Mirilovič is nu in balbezit. Mirilovič probeert naar een medespeler te passen. Ilis is nu in balbezit. Ilis draait met de bal, schiet en ... Dastarac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Ilis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Robson de bal onder controle te krijgen. Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi geeft een lange en hoge pass. Sánchez Rodríguez krijgt zijn hoofd ertegen. Dastarac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mirilovič is nu in balbezit. Mirilovič draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
DeRosario maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sánchez Rodríguez kopt de bal weg. Woyke rent richting de bal. Ilis onderschept slim de pass. Ilis draait met de bal, schiet en ... Dastarac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.D. Columbrianos Promesas 62%, F.C.Mataor 38%.
U.D. Columbrianos Promesas - F.C.Mataor 0:4