Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tractoreti13 Pulepo F.C.
433 obert Tactiek pulepoconnection
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
65.5 gemiddelde waardering 59.8
formidable Schieten excellent
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen very good


26e minuut.
Suttie geeft de bal voor. Parys kopt de bal weg. Sukunza probeert de bal met de borst te controleren. Korczewski rent richting de bal. Korczewski haalt uit met een fantastische trap. Sánchez García kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Gudiño is nu in balbezit. Turienzo Álvarez onderschept slim de pass. Hernández González verovert de bal door een tackle van achteren. Hernández González geeft een lange en hoge pass. Fulzio springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoreti13 - Pulepo F.C. 1:0

29e minuut.
Korczewski is nu in balbezit. Fulzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Korczewski krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Sánchez García speelt de bal door. Hernández González rent richting de bal. Hernández González passt de bal in één keer door. Gudiño rent richting de bal. Gudiño haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Chaladze probeert naar een medespeler te passen. Barandarian Piedra geeft de bal voor. Klungelig pakt Valle de bal. Gudiño rent richting de bal. Gudiño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoreti13 - Pulepo F.C. 2:0

35e minuut.
Cvetković geeft een lange en hoge pass. Inworp. Puñal Martínez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quindós geeft een lange en hoge pass. Stojković maakt een snoekduik en kopt de bal. Sánchez García probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Chaladze rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chaladze geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fulzio maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoreti13 - Pulepo F.C. 3:0

44e minuut.
Hernández González rent richting de bal. Hernández González passt de bal zonder na te denken. Barandarian Piedra met een sublieme pass. Fulzio rent richting de bal. Fulzio haalt uit met een fantastische trap. Zeynalli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tractoreti13 42%, Pulepo F.C. 58%.
Tractoreti13 - Pulepo F.C. 3:0

54e minuut.
Valle probeert naar een medespeler te passen. Quindós is nu in balbezit. Quindós passt de bal met de wreef. Stojković rent richting de bal. Stojković draait met de bal, schiet en ... Sánchez García verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Valle verovert de bal door een tackle van achteren. Valle geeft een lange en hoge pass. Stojković bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoreti13 - Pulepo F.C. 3:1

71e minuut.
Inworp. Turienzo Álvarez met de inworp. Quindós geeft een lange en hoge pass. Korczewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoreti13 - Pulepo F.C. 3:2

72e minuut.
Barandarian Piedra probeert naar een medespeler te passen. Fulzio is nu in balbezit. Pucek begaat een overtreding. Fulzio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sukunza wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Barandarian Piedra kopt de bal weg. Fulzio rent richting de bal. Fulzio met een sublieme pass. Gudiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudiño geeft een hoge lob. Zeynalli bokst de bal weg.

85e minuut.
Puñal Martínez probeert naar een medespeler te passen. Quindós is nu in balbezit. Korczewski rent richting de bal. Korczewski haalt uit met een fantastische trap. Sánchez García werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tractoreti13 - Pulepo F.C. 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tractoreti13 34%, Pulepo F.C. 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tractoreti13 - Pulepo F.C. 3:3