Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pordioseros F.C Real Samesta F.C
matafelino Tactiek Neza wing
50% Balbezit 50%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
57.1 gemiddelde waardering 56.2
excellent Schieten excellent
solid Passen excellent
good Verdedigen solid


6e minuut.
Čeřovský rent richting de bal. Čeřovský passt de bal in één keer door. Rousset is nu in balbezit. Rousset geeft een lange en hoge pass. Elokan springt en kopt de bal. Muro bokst de bal weg.

13e minuut.
Karacan rent richting de bal. Karacan met een sublieme pass. Rousset probeert naar een medespeler te passen. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Amalberto is nu in balbezit. Fornal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousset begaat een overtreding. Rousset krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter geeft een hoge lob. Fornal is nu in balbezit. Fornal haalt uit met een fantastische trap. Caluţchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pordioseros F.C - Real Samesta F.C 1:0

29e minuut.
Čeřovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Čeřovský probeert naar een medespeler te passen. Karacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karacan geeft een hoge lob. Elokan krijgt zijn hoofd ertegen. Muro bokst de bal weg.

33e minuut.
Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tinajero. Elokan raakt geblesseerd tijdens het duel. Čeřovský zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Elokan krijgt zijn hoofd ertegen. Muro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pordioseros F.C - Real Samesta F.C 1:1

37e minuut.
Vazquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vazquez passt de bal zonder na te denken. Amalberto is nu in balbezit. Amalberto schiet op doel. Caluţchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pordioseros F.C - Real Samesta F.C 2:1

39e minuut.
Silveanu is nu in balbezit. Silveanu geeft een hoge lob. Amalberto rent richting de bal. Amalberto draait met de bal, schiet en ... Caluţchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Čeřovský passt de bal zonder na te denken. Rępał rent richting de bal. La Torre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. La Torre krijgt een gele kaart. Rępał is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rępał zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fornal kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Zavala verovert de bal door een tackle van achteren. Zavala speelt de bal door. Čeřovský probeert naar een medespeler te passen. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan schiet op doel. Muro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pordioseros F.C 63%, Real Samesta F.C 37%.
Pordioseros F.C - Real Samesta F.C 2:1

47e minuut.
Klungelig pakt Vazquez de bal. Rousset speelt de bal door. Zavala is nu in balbezit. Fornal onderschept slim de pass. Fornal draait met de bal, schiet en ... Caluţchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Amalberto is nu in balbezit. Amalberto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pordioseros F.C - Real Samesta F.C 3:1

59e minuut.
Elokan passt de bal in één keer door. Čeřovský rent richting de bal. Čeřovský probeert naar een medespeler te passen. Elokan is nu in balbezit. Elokan schiet op doel. Muro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Mersan controleert de bal met de borst. Vazquez rent richting de bal. Vazquez met een sublieme pass. Elokan rent richting de bal. Elokan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Amalberto rent richting de bal. Mersan rent richting de bal. Mersan met een sublieme pass. Fornal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornal haalt uit met een fantastische trap. Caluţchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Amalberto passt de bal zonder na te denken. Rousset probeert naar een medespeler te passen. Elokan is nu in balbezit. Elokan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pordioseros F.C - Real Samesta F.C 3:2

73e minuut.
Karacan rent richting de bal. Karacan passt de bal met de wreef. Čeřovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Čeřovský geeft de bal voor. Elokan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Rousset met een sublieme pass. Čeřovský rent richting de bal. Čeřovský geeft een lange en hoge pass. Huitrón kopt de bal weg. Čeřovský geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Elokan is nu in balbezit. Elokan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pordioseros F.C - Real Samesta F.C 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pordioseros F.C 74%, Real Samesta F.C 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pordioseros F.C - Real Samesta F.C 3:3