Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Odos FC Raya2 FC
We are back Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
27 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 32.3
good Schieten poor
adequate Passen weak
adequate Verdedigen good


11e minuut.
Santa Cruz is nu in balbezit. Santa Cruz geeft de bal voor. Paulsen rent richting de bal. Yegros bereikt de bal nog maar net als eerste. Yegros schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paulsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulsen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Odos FC - Raya2 FC 1:0

17e minuut.
Lara rent richting de bal. Lara passt de bal in één keer door. Agrati bereikt de bal nog maar net als eerste. Agrati schiet op doel. Paal! Na een snelle pass probeert Redondo de bal onder controle te krijgen. Agrati bereikt de bal nog maar net als eerste. Agrati haalt uit met een fantastische trap. España maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Odos FC - Raya2 FC 1:1

25e minuut.
Montano geeft een lange en hoge pass. Paulsen rent richting de bal. Vilas-Boas begaat een overtreding. Vilas-Boas krijgt een gele kaart. Paulsen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Santa Cruz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yegros probeert de bal aan de voet te houden. Plotnic is nu in balbezit. Plotnic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Steinþórsson is nu in balbezit. Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Lara passt de bal met de wreef. Yegros bereikt de bal nog maar net als eerste. Yegros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Montesinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montesinos geeft de bal voor. Plotnic kopt de bal weg. Yegros rent richting de bal. Yegros haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Odos FC 41%, Raya2 FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Odos FC - Raya2 FC 1:1

46e minuut.
Yegros probeert naar een medespeler te passen. Montesinos speelt de bal door. Santa Cruz probeert naar een medespeler te passen. Yegros rent richting de bal. Yegros haalt uit met een fantastische trap. Valdivia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Angulo met de inworp. Lupescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Paredes de bal. Agrati bereikt de bal nog maar net als eerste. Agrati draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Solorzano kopt de bal weg. Santa Cruz speelt de bal door. Yegros is nu in balbezit. Yegros schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vilas-Boas de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Yegros passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Paulsen de bal onder controle te krijgen. Stan bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulsen verovert de bal door een tackle van achteren. Paulsen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Paulsen rent richting de bal. Paulsen draait met de bal, schiet en ... Steinþórsson heeft problemen om de bal te vangen. Yegros is nu in balbezit. Yegros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Santa Cruz onderschept slim de pass. Santa Cruz geeft een hoge lob. Vilas-Boas rent richting de bal. Paulsen verovert de bal door een tackle van achteren. Paulsen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Yegros probeert de bal met de borst te controleren. Yegros met een sublieme pass. Plotnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Plotnic haalt uit met een fantastische trap. Paulsen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Montano geeft de bal voor. Palacios speelt de bal door. Santa Cruz geeft een hoge lob. Plotnic is nu in balbezit. Plotnic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Lara rent richting de bal. Lara speelt de bal door. Plotnic rent richting de bal. Yegros rent richting de bal. Yegros schiet op doel. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Santa Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa Cruz passt de bal in één keer door. Paulsen is nu in balbezit. Paulsen haalt uit met een fantastische trap. Valdivia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Odos FC 25%, Raya2 FC 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Odos FC - Raya2 FC 1:1