Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la gallega fc Club Boselli y 10+
barca Tactiek Tactica 1
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 26
solid Schieten weak
average Passen weak
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Wojciulewicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Montoya de bal. Cantaril begaat een overtreding. Cantaril krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Cantaril probeert naar een medespeler te passen. Deacon rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marañón. Marañón krijgt een gele kaart. Deacon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wojciulewicz komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Deacon de bal. Deacon haalt uit met een fantastische trap. Alarcón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
la gallega fc - Club Boselli y 10+ 1:0

12e minuut.
Zdyluś onderschept slim de pass. Wojciulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wojciulewicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Treitz de bal. Treitz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
la gallega fc - Club Boselli y 10+ 2:0

13e minuut.
Mitrou geeft een hoge lob. Daar is Montoya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitrou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mitrou krijgt een gele kaart. Montoya roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Montoya kan niet meer verder spelen. Castillo komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Cantaril is nu in balbezit. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro passt de bal zonder na te denken. Wojciulewicz is nu in balbezit. Wojciulewicz schiet op doel. Alarcón bokst de bal weg.

24e minuut.
De Anda speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Marañón de bal onder controle te krijgen. Treitz is nu in balbezit. Treitz haalt uit met een fantastische trap. Alarcón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
la gallega fc - Club Boselli y 10+ 3:0

29e minuut.
Puźniak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Treitz met de inworp. Wojciulewicz is nu in balbezit. Wojciulewicz passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Buendía is nu in balbezit. Buendía passt de bal zonder na te denken. Garcés probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Elokan rent richting de bal. Elokan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la gallega fc 47%, Club Boselli y 10+ 53%.
la gallega fc - Club Boselli y 10+ 3:0

48e minuut.
Garcés probeert naar een medespeler te passen. Treitz is nu in balbezit. Treitz passt de bal zonder na te denken. Deacon is nu in balbezit. Deacon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Klungelig pakt Buendía de bal. Merda rent richting de bal. Buendía begaat een overtreding. Merda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Merda kan niet meer verder spelen. Pizarro komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Garcés met een sublieme pass. Wojciulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciulewicz geeft een lange en hoge pass. Deacon is nu in balbezit. Deacon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
la gallega fc - Club Boselli y 10+ 4:0

89e minuut.
Marañón geeft een hoge lob. Castillo kopt de bal weg. Deacon rent richting de bal. Deacon draait met de bal, schiet en ... Alarcón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
la gallega fc - Club Boselli y 10+ 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la gallega fc 54%, Club Boselli y 10+ 46%.
la gallega fc - Club Boselli y 10+ 5:0