Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SOKA FC Migajon FC
424 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 24.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen average
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Garay rent richting de bal. Prado verovert de bal door een tackle van achteren. Prado passt de bal met de wreef. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Noriega is nu in balbezit. Prado verovert de bal door een tackle van achteren. Garay rent richting de bal. Prado onderschept slim de pass. Prado schiet op doel. Osorio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gudiño probeert de bal aan de voet te houden. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Noriega de bal onder controle te krijgen. Osorio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOKA FC - Migajon FC 0:1

21e minuut.
Millán kopt de bal weg. Osorno is nu in balbezit. Osorno geeft een hoge lob. Prado kan de bal niet met de borst controleren. Prado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Garay rent richting de bal. Prado onderschept slim de pass. Prado met een sublieme pass. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro haalt uit met een fantastische trap. Osorio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Maduro geeft een hoge lob. Daar is Prado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osorno begaat een overtreding. Prado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Prado wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Garay is nu in balbezit. Prado begaat een overtreding. Garay raakt geblesseerd tijdens het duel. Garay zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Del Olmo rent richting de bal. Jáuregui is nu in balbezit. Jáuregui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOKA FC 68%, Migajon FC 32%.
SOKA FC - Migajon FC 0:1

53e minuut.
Noriega rent richting de bal. Valadez onderschept slim de pass. Valadez probeert naar een medespeler te passen. Navarro is nu in balbezit. Navarro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Inworp. Máñez met de inworp. Noriega rent richting de bal. Prado onderschept slim de pass. Prado geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Gudiño geeft een hoge lob. Klungelig pakt Noriega de bal. Prado rent richting de bal. Navarro rent richting de bal. Navarro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Trejo geeft de bal voor. Inworp. Millán met een snelle inworp. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado draait met de bal, schiet en ... Osorio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOKA FC 73%, Migajon FC 27%.
SOKA FC - Migajon FC 0:1