Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guacamole Cañeros de Zacatepec
Totopos Tactiek 433JIMMY
36% Balbezit 64%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 56
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 49.1
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
zwak Verdedigen redelijk


3e minuut.
Błażej is nu in balbezit. Błażej probeert naar een medespeler te passen. Forsetti rent richting de bal. Forsetti schiet op doel. Idoraş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guacamole - Cañeros de Zacatepec 0:1

5e minuut.
Bonforte bereikt de bal nog maar net als eerste. Forsetti verovert de bal door een tackle van achteren. Forsetti met een sublieme pass. García bereikt de bal nog maar net als eerste. García schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Guacamole - Cañeros de Zacatepec 0:2

7e minuut.
Moreno rent richting de bal. Moreno geeft de bal voor. Błażej bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabina rent richting de bal. Sabina geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Idoraş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guacamole - Cañeros de Zacatepec 0:3

9e minuut.
García is nu in balbezit. García passt de bal met de wreef. Śleszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleszyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guacamole - Cañeros de Zacatepec 0:4

10e minuut.
Forsetti passt de bal in één keer door. Crouch geeft een lange en hoge pass. García kopt de bal weg. Śleszyński rent richting de bal. Śleszyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Valenzuela geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wright met een snelle inworp. Forsetti rent richting de bal. Forsetti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Moreno heeft problemen om de bal te vangen. Śleszyński rent richting de bal. Moreno schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Moreno krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Moreno geeft de bal voor. Forsetti kopt de bal weg. Klungelig pakt Marczyk de bal. García bereikt de bal nog maar net als eerste. García draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Crouch geeft een lange en hoge pass. Forsetti kopt de bal weg. Marczyk kan de bal niet met de borst controleren. García bereikt de bal nog maar net als eerste. García draait met de bal, schiet en ... Idoraş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Bonforte bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabina rent richting de bal. Sabina passt de bal in één keer door. Śleszyński is nu in balbezit. Śleszyński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Dziambel rent richting de bal. Wright onderschept slim de pass. Wright met een sublieme pass. Śleszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleszyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Dziambel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright onderschept slim de pass. Wright met een sublieme pass. Forsetti is nu in balbezit. Forsetti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Olszar is nu in balbezit. Olszar passt de bal met de wreef. Marczyk rent richting de bal. Forsetti verovert de bal door een tackle van achteren. Forsetti haalt uit met een fantastische trap. Idoraş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright passt de bal in één keer door. Forsetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Forsetti schiet op doel. Idoraş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guacamole - Cañeros de Zacatepec 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guacamole 85%, Cañeros de Zacatepec 15%.
Guacamole - Cañeros de Zacatepec 0:5

46e minuut.
Forsetti passt de bal in één keer door. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright geeft een lange en hoge pass. Śleszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleszyński haalt uit met een fantastische trap. Idoraş bokst de bal weg.

47e minuut.
Wright neemt de hoekschop. Daar is Śleszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonforte rent richting de bal. García onderschept slim de pass. García haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Klungelig pakt Wright de bal. Wright speelt de bal door. Olszar rent richting de bal. Forsetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Forsetti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Olszar probeert naar een medespeler te passen. Sabina is nu in balbezit. Sabina passt de bal met de wreef. García bereikt de bal nog maar net als eerste. García haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Valenzuela geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wright met de inworp. Forsetti is nu in balbezit. Forsetti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Śleszyński is nu in balbezit. Śleszyński haalt uit met een fantastische trap. Idoraş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Wright passt de bal zonder na te denken. Sabina is nu in balbezit. Bonforte is nu in balbezit. Olszar verovert de bal door een tackle van achteren. Olszar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Olszar rent richting de bal. Wright speelt de bal door. Marczyk is nu in balbezit. García verovert de bal door een tackle van achteren. García draait met de bal, schiet en ... Idoraş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Śleszyński speelt de bal door. García rent richting de bal. García haalt uit met een fantastische trap. Bonforte probeert de bal aan de voet te houden. Idoraş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guacamole - Cañeros de Zacatepec 0:6

60e minuut.
Lapi geeft een lange en hoge pass. Moreno geeft de bal voor. García kopt de bal weg. García rent richting de bal. García haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Olszar met een sublieme pass. Klungelig pakt Forsetti de bal. Forsetti geeft een hoge lob. García bereikt de bal nog maar net als eerste. García draait met de bal, schiet en ... Idoraş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Valenzuela de bal. Forsetti verovert de bal door een tackle van achteren. Forsetti draait met de bal, schiet en ... Idoraş bokst de bal weg. Lapi heeft problemen om de bal te vangen. Śleszyński rent richting de bal. Śleszyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Forsetti rent richting de bal. Forsetti geeft een lange en hoge pass. García heeft problemen om de bal te vangen. García schiet op doel. Idoraş probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Guacamole - Cañeros de Zacatepec 0:7

67e minuut.
Olszar rent richting de bal. Olszar passt de bal in één keer door. Forsetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Forsetti draait met de bal, schiet en ... Idoraş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Śleszyński heeft problemen om de bal te vangen. Bonforte is nu in balbezit. Śleszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Śleszyński draait met de bal, schiet en ... Lapi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Sabina met een sublieme pass. Wright is nu in balbezit. García rent richting de bal. Forsetti is nu in balbezit. Forsetti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Idoraş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Forsetti passt de bal zonder na te denken. Sabina speelt de bal door. Śleszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleszyński draait met de bal, schiet en ... Idoraş probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Guacamole - Cañeros de Zacatepec 0:8

77e minuut.
Olszar is nu in balbezit. Olszar met een sublieme pass. Śleszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleszyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guacamole - Cañeros de Zacatepec 0:9

80e minuut.
Marczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Marczyk geeft een lange en hoge pass. Wright kopt de bal weg. García rent richting de bal. García haalt uit met een fantastische trap. Idoraş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Śleszyński is nu in balbezit. Śleszyński schiet op doel. Forsetti is nu in balbezit. Forsetti draait met de bal, schiet en ... Idoraş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guacamole - Cañeros de Zacatepec 0:10

83e minuut.
Olszar probeert naar een medespeler te passen. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright met een sublieme pass. García rent richting de bal. García haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guacamole - Cañeros de Zacatepec 0:11

85e minuut.
Sabina rent richting de bal. Sabina passt de bal in één keer door. Forsetti is nu in balbezit. Forsetti haalt uit met een fantastische trap. Idoraş probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Guacamole - Cañeros de Zacatepec 0:12

86e minuut.
García speelt de bal door. Klungelig pakt Wright de bal. Wright probeert naar een medespeler te passen. Forsetti is nu in balbezit. Forsetti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Inworp. Wright met een snelle inworp. Forsetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Forsetti draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Valenzuela de bal onder controle te krijgen. Idoraş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Śleszyński rent richting de bal. Śleszyński heeft problemen om de bal te vangen. Lapi rent richting de bal. Śleszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Śleszyński draait met de bal, schiet en ... Idoraş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Śleszyński rent richting de bal. Śleszyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guacamole - Cañeros de Zacatepec 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guacamole 82%, Cañeros de Zacatepec 18%.
Guacamole - Cañeros de Zacatepec 0:13