Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trueno Feroces Terremotos CF
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Martínez geeft een lange en hoge pass. Caballero probeert de bal met de borst te controleren. Caballero passt de bal met de wreef. Aldaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldaco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Trafalgar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Degollado bereikt de bal nog maar net als eerste. Obledo begaat een overtreding. Degollado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Degollado zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Montano onderschept slim de pass. Caballero probeert naar een medespeler te passen. Aldaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldaco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Nápoles geeft de bal voor. Padilla rent richting de bal. Padilla passt de bal met de wreef. Cadena is nu in balbezit. Cadena draait met de bal, schiet en ... Esquivel bokst de bal weg.

38e minuut.
Degollado speelt de bal door. Velázquez verovert de bal door een tackle van achteren. Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Alonso de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero onderschept slim de pass. Caballero passt de bal zonder na te denken. Aldaco is nu in balbezit. Aldaco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Degollado zal de hoekschop nemen. Alvarez kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Trueno Feroces - Terremotos CF 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trueno Feroces 44%, Terremotos CF 56%.
Trueno Feroces - Terremotos CF 1:0

48e minuut.
Degollado probeert de bal met de borst te controleren. Acosta geeft een lange en hoge pass. Padilla kopt de bal weg. Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Trafalgar met een sublieme pass. Montano is nu in balbezit. Cadena onderschept slim de pass. Padilla rent richting de bal. Padilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Trueno Feroces - Terremotos CF 1:1

51e minuut.
Padilla passt de bal zonder na te denken. Hermosillo speelt de bal door. Montano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena verovert de bal door een tackle van achteren. Cadena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Montano bereikt de bal nog maar net als eerste. Montano geeft een hoge lob. Nápoles bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldaco verovert de bal door een tackle van achteren. Aldaco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trueno Feroces - Terremotos CF 2:1

77e minuut.
Acosta geeft de bal voor. Martínez rent richting de bal. Martínez passt de bal met de wreef. Aldaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldaco haalt uit met een fantastische trap. Villalba bokst de bal weg.

87e minuut.
Martínez geeft de bal voor. Villalba speelt de bal door. Padilla kopt de bal weg. Cadena rent richting de bal. Cadena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trueno Feroces 36%, Terremotos CF 64%.
Trueno Feroces - Terremotos CF 2:1