Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cocodrilos Oscuros Guerreros Atrevidos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
11 Doelpogingen 10
6 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Sánchez geeft de bal voor. Cuéllar is nu in balbezit. Cuéllar passt de bal zonder na te denken. Tavares is nu in balbezit. Tavares schiet op doel. Salas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cocodrilos Oscuros - Guerreros Atrevidos 1:0

4e minuut.
Cabrera probeert naar een medespeler te passen. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tavares zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tavares naar de kleedkamers voor een vroege douche.

7e minuut.
Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz rent richting de bal. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez geeft de bal voor. Calvo probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Cabrera passt de bal zonder na te denken. Sánchez rent richting de bal. Ruiz is nu in balbezit. Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
López passt de bal in één keer door. Cuéllar heeft problemen om de bal te vangen. Trejo is nu in balbezit. Cuéllar onderschept slim de pass. Cuéllar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Manjarín probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, López zal de hoekschop nemen. Ambriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambriz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cocodrilos Oscuros - Guerreros Atrevidos 2:0

24e minuut.
Trejo kopt de bal weg. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto geeft een lange en hoge pass. Sánchez rent richting de bal. Sánchez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Pinto met een sublieme pass. Paz is nu in balbezit. Juárez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Paz kan niet meer verder spelen. Gallardo komt het veld opgelopen. Pinto met een snel genomen vrije trap. Cabrera rent richting de bal. Cabrera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gallardo met de inworp. Cariño is nu in balbezit. Cariño geeft een lange en hoge pass. Varela is nu in balbezit. Varela geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cocodrilos Oscuros 46%, Guerreros Atrevidos 54%.
Cocodrilos Oscuros - Guerreros Atrevidos 2:0

47e minuut.
Gallardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto met een sublieme pass. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cocodrilos Oscuros - Guerreros Atrevidos 2:1

54e minuut.
Klungelig pakt Pinto de bal. Ambriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez schiet op doel. Gaytan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cocodrilos Oscuros - Guerreros Atrevidos 2:2

60e minuut.
Pinto met een sublieme pass. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo is nu in balbezit. Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto met een sublieme pass. Leaño rent richting de bal. Cuéllar onderschept slim de pass. Cuéllar schiet op doel. Salas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cocodrilos Oscuros 73%, Guerreros Atrevidos 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cocodrilos Oscuros - Guerreros Atrevidos 2:2