Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. ALISTAR Gallos Extraños
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18.3
matig Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Estay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Elizondo is nu in balbezit. Garcés onderschept slim de pass. Garcés schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Lozano met een harde bal richting middenveld. Alvarado kopt de bal weg. Cruzalta heeft problemen om de bal te vangen. Carranza is nu in balbezit. Carranza draait met de bal, schiet en ... Lozano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Klungelig pakt Buendía de bal. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco passt de bal met de wreef. Garcés rent richting de bal. Garcés schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Cruzalta onderschept slim de pass. Cruzalta met een sublieme pass. Buendía is nu in balbezit. Buendía draait met de bal, schiet en ... Ruiz probeert de bal aan de voet te houden. Rizo bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Velasco met een sublieme pass. Carranza is nu in balbezit. Garcés rent richting de bal. Garcés draait met de bal, schiet en ... Lozano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. ALISTAR - Gallos Extraños 1:0

43e minuut.
Morales kopt de bal weg. Villa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aguilera. Aguilera krijgt een gele kaart. Villa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Morales met een snel genomen vrije trap. Buendía rent richting de bal. Buendía haalt uit met een fantastische trap. Rizo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. ALISTAR - Gallos Extraños 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. ALISTAR 53%, Gallos Extraños 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. ALISTAR - Gallos Extraños 1:1

49e minuut.
Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco onderschept slim de pass. Velasco met een sublieme pass. Garcés is nu in balbezit. Garcés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Lozano trapt de bal weg. Velasco is nu in balbezit. Velasco passt de bal zonder na te denken. Carranza is nu in balbezit. Carranza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Lozano trapt de bal weg van het doel. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzalta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cruzalta krijgt een gele kaart. Alvarado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cruzalta met een sublieme pass. Alvarado zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Carranza rent richting de bal. Carranza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Estay is nu in balbezit. Garcés rent richting de bal. Estay schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Garcés raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Garcés kan niet meer verder spelen. Hernandez komt het veld opgelopen. Alvarado zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Valdéz rent richting de bal. Valdéz geeft de bal voor. Villa heeft problemen om de bal te vangen. Velasco geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. ALISTAR - Gallos Extraños 2:1

78e minuut.
Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrado onderschept slim de pass. Buendía onderschept slim de pass. Buendía draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. ALISTAR 39%, Gallos Extraños 61%.
F.C. ALISTAR - Gallos Extraños 2:1