Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cocodrilos Oscuros Gallos Extraños
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Tavares probeert de bal aan de voet te houden. Nieto geeft de bal voor. Villa met een sublieme pass. Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Zavala met een sublieme pass. Martell bereikt de bal nog maar net als eerste. Martell passt de bal in één keer door. Tavares is nu in balbezit. Tavares haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Elizondo geeft een lange en hoge pass. Ambriz kopt de bal weg. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cocodrilos Oscuros - Gallos Extraños 1:0

44e minuut.
Cruzalta passt de bal met de wreef. Daar is Calvo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buendía rent richting de bal. Buendía draait met de bal, schiet en ... Gaytan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cocodrilos Oscuros 56%, Gallos Extraños 44%.
Cocodrilos Oscuros - Gallos Extraños 1:0

57e minuut.
Cruzalta speelt de bal door. Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambriz is nu in balbezit. Buendía verovert de bal door een tackle van achteren. Buendía draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo onderschept slim de pass. Calvo geeft de bal voor. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares schiet op doel. Lozano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Ochoa speelt de bal door. López rent richting de bal. López passt de bal in één keer door. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cocodrilos Oscuros 37%, Gallos Extraños 63%.
Cocodrilos Oscuros - Gallos Extraños 1:0