Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Symphony X alexclub
Cabeza espejo Tactiek Compact
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
59.5 gemiddelde waardering 58.7
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Erciyes speelt de bal door. Bercik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercik passt de bal met de wreef. Mackuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackuf draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Bercik geeft een hoge lob. Feskens kopt de bal weg. Veiga heeft problemen om de bal te vangen. Gascón geeft een lange en hoge pass. Żygus springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackuf verovert de bal door een tackle van achteren. Żygus bereikt de bal nog maar net als eerste. Żygus schiet op doel. Korbiel probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Veiga passt de bal zonder na te denken. Schuurmans rent richting de bal. İytaş verovert de bal door een tackle van achteren. Ognjenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognjenović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Bercik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veiga speelt de bal door. Ognjenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognjenović draait met de bal, schiet en ... Pinasco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Symphony X - alexclub 0:1

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maurer komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Vlahovljaković met een sublieme pass. Bercik is nu in balbezit. Bercik speelt de bal door. Mackuf rent richting de bal. Mackuf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Symphony X 59%, alexclub 41%.
Symphony X - alexclub 0:1

48e minuut.
Mackuf rent richting de bal. Gascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascón speelt de bal door. Mackuf rent richting de bal. Mackuf haalt uit met een fantastische trap. Korbiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Een oude blessure zorgt ervoor dat Korbiel niet meer kan verder spelen. Kolman komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Vlahovljaković passt de bal zonder na te denken. Schuurmans rent richting de bal. Ognjenović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ognjenović krijgt een gele kaart.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anriquez komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Birgersson verovert de bal door een tackle van achteren. Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić passt de bal zonder na te denken. Bulgurcuoğlu is nu in balbezit. Bulgurcuoğlu schiet op doel. Pinasco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Symphony X - alexclub 0:2

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Möckli komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Mackuf passt de bal in één keer door. Feskens is nu in balbezit. Feskens passt de bal met de wreef. Mackuf rent richting de bal. Mackuf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Vlahovljaković onderschept slim de pass. Vlahovljaković passt de bal met de wreef. Möckli is nu in balbezit. Möckli draait met de bal, schiet en ... Kolman probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Anriquez met een sublieme pass. Vlahovljaković met een sublieme pass. Möckli bereikt de bal nog maar net als eerste. Möckli haalt uit met een fantastische trap. Kolman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Symphony X - alexclub 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Symphony X 53%, alexclub 47%.
Symphony X - alexclub 1:2