Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.01
  • Stadion: Aejio Mardona
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 9047
La Foca 00 Potola Ave fenix
Labiblia Tactiek Normal O
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 59.5
adequate Schieten excellent
adequate Passen solid
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Wojdyga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petkovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Napierała rent richting de bal. Napierała haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski geeft een hoge lob. Daar is Pálffy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żewłakow is nu in balbezit. Żewłakow haalt uit met een fantastische trap. Dorko bokst de bal weg.

7e minuut.
Peštek is nu in balbezit. Dezorzi verovert de bal door een tackle van achteren. Dezorzi speelt de bal door. Napierała rent richting de bal. Napierała draait met de bal, schiet en ... Dorko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Żewłakow passt de bal zonder na te denken. Napierała is nu in balbezit. Napierała passt de bal met de wreef. Żewłakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Żewłakow draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Obilić passt de bal in één keer door. Napierała bereikt de bal nog maar net als eerste. Napierała passt de bal in één keer door. Żewłakow heeft problemen om de bal te vangen. Żewłakow schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Żewłakow kopt de bal weg. Petkovski heeft problemen om de bal te vangen. Petkovski met een sublieme pass. Żewłakow is nu in balbezit. Żewłakow draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Turewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Tošović met een snelle inworp. Tursumović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tursumović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Treviño rent richting de bal. Petkovski onderschept slim de pass. Petkovski passt de bal met de wreef. Napierała is nu in balbezit. Napierała draait met de bal, schiet en ... Dorko bokst de bal weg. Bagge heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Foca 00 Potola - Ave fenix 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Foca 00 Potola 62%, Ave fenix 38%.
La Foca 00 Potola - Ave fenix 0:1

50e minuut.
Dezorzi heeft problemen om de bal te vangen. Dezorzi geeft de bal voor. Żewłakow is nu in balbezit. Żewłakow haalt uit met een fantastische trap. Dorko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Foca 00 Potola - Ave fenix 0:2

54e minuut.
Mastrodomenico probeert naar een medespeler te passen. Dezorzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tošović begaat een overtreding. Tošović krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Żewłakow rent richting de bal. De la Puente verovert de bal door een tackle van achteren. Mastrodomenico probeert naar een medespeler te passen. Petkovski rent richting de bal. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. Dorko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
La Foca 00 Potola - Ave fenix 0:3

63e minuut.
Gornakov is nu in balbezit. Obilić verovert de bal door een tackle van achteren. Obilić met een sublieme pass. Żewłakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Żewłakow schiet op doel. Dorko bokst de bal weg.

66e minuut.
Napierała geeft de bal voor. De la Puente rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petkovski. Petkovski krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Napierała passt de bal met de wreef. Dezorzi rent richting de bal. Dezorzi passt de bal met de wreef. Żewłakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Żewłakow draait met de bal, schiet en ... Dorko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Dezorzi passt de bal zonder na te denken. Pálffy is nu in balbezit. Mastrodomenico verovert de bal door een tackle van achteren. Napierała heeft problemen om de bal te vangen. Napierała haalt uit met een fantastische trap. Dorko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Foca 00 Potola - Ave fenix 0:4

76e minuut.
Dezorzi is nu in balbezit. Dezorzi geeft een lange en hoge pass. De la Puente verovert de bal door een tackle van achteren. Petkovski rent richting de bal. Petkovski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Tošović passt de bal zonder na te denken. Wojdyga is nu in balbezit. Żewłakow begaat een overtreding. Wojdyga moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Wojdyga kan niet meer verder spelen. Cigliuti komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Dezorzi met een sublieme pass. Napierała rent richting de bal. Napierała probeert naar een medespeler te passen. Żewłakow rent richting de bal. Żewłakow draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
La Foca 00 Potola - Ave fenix 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Foca 00 Potola 67%, Ave fenix 33%.
La Foca 00 Potola - Ave fenix 0:5