Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.02
  • Stadion: Ruben1970 Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 10399
Ruben1970 SAAM PITHOOM JASON
Prueba Lucas Tactiek alkimion
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 1
42.3 gemiddelde waardering 41.2
good Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Prokop met een harde bal richting middenveld. de Bie kopt de bal weg. Mesta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciświcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciświcki haalt uit met een fantastische trap. Dusserre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guidi heeft problemen om de bal te vangen. Ciświcki rent richting de bal. Ciświcki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Hollar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesta is nu in balbezit. Kintunray tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kintunray krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Daar is Canuzzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evangelisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Canuzzi is nu in balbezit. Canuzzi schiet op doel. Prokop probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruben1970 - SAAM PITHOOM JASON 0:1

23e minuut.
Acampa verovert de bal door een tackle van achteren. Cassarino is nu in balbezit. Evangelisti begaat een overtreding. Evangelisti krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Jackowski kopt de bal weg. Evangelisti is nu in balbezit. Evangelisti passt de bal zonder na te denken. Canuzzi is nu in balbezit. Canuzzi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Guidi geeft de bal voor. Acampa met een sublieme pass. Oğulsoy heeft problemen om de bal te vangen. Canuzzi is nu in balbezit. Canuzzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Prokop speelt de bal door. de Bie bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bie met een sublieme pass. Dudek rent richting de bal. Dudek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Canuzzi heeft problemen om de bal te vangen. Oğulsoy rent richting de bal. Canuzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Canuzzi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ruben1970 - SAAM PITHOOM JASON 0:2

44e minuut.
Kintunray rent richting de bal. Ciświcki verovert de bal door een tackle van achteren. Ciświcki met een sublieme pass. Dudek rent richting de bal. Dudek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruben1970 65%, SAAM PITHOOM JASON 35%.
Ruben1970 - SAAM PITHOOM JASON 0:2

46e minuut.
Štriupkus komt het veld opgelopen. Niedermayer komt het veld opgelopen. Roberts komt het veld opgelopen. Pora komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Roberts geeft een lange en hoge pass. Dudek kopt de bal weg. Ciświcki is nu in balbezit. Ciświcki haalt uit met een fantastische trap. Dusserre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De Grandis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Grandis passt de bal in één keer door. Canuzzi is nu in balbezit. Canuzzi draait met de bal, schiet en ... Prokop werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruben1970 - SAAM PITHOOM JASON 0:3

58e minuut.
Teletubiański komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Dudek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudek geeft een hoge lob. Hollar heeft problemen om de bal te vangen. Teletubiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Teletubiański schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Parnisari geeft de bal voor. Canuzzi rent richting de bal. Niedermayer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niedermayer krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Acampa passt de bal zonder na te denken. Štriupkus heeft problemen om de bal te vangen. Canuzzi is nu in balbezit. Canuzzi schiet op doel. Prokop werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Guidi met een sublieme pass. Cassarino rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Evangelisti. Evangelisti krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Cassarino roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cassarino kan niet meer verder spelen.

90e minuut.
Hollar bereikt de bal nog maar net als eerste. Teletubiański onderschept slim de pass. Guidi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Guidi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruben1970 62%, SAAM PITHOOM JASON 38%.
Ruben1970 - SAAM PITHOOM JASON 0:3