Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guernica City F.C. Patio Preda
442 Tactiek 4-4-2
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 34.4
solid Schieten good
good Passen weak
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Karl probeert naar een medespeler te passen. Martirena controleert de bal met de borst. Martirena passt de bal zonder na te denken. McAllister rent richting de bal. McAllister haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Kempf kopt de bal weg. Iványi rent richting de bal. Warzych rent richting de bal. Afilipoaiei is nu in balbezit. Afilipoaiei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Sieradzki geeft de bal voor. Dedoni probeert naar een medespeler te passen. Wink is nu in balbezit. Pistrui is nu in balbezit. Pistrui haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Hromják onderschept slim de pass. Hromják geeft de bal voor. Iványi bereikt de bal nog maar net als eerste. Afilipoaiei verovert de bal door een tackle van achteren. Afilipoaiei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Moigneu heeft problemen om de bal te vangen. Martirena bereikt de bal nog maar net als eerste. Martirena passt de bal in één keer door. Pistrui rent richting de bal. Pistrui schiet op doel. Serrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Kempf met de inworp. Warzych geeft de bal voor. Klungelig pakt Afilipoaiei de bal. Afilipoaiei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guernica City F.C. - Patio Preda 0:1

21e minuut.
Afilipoaiei verovert de bal door een tackle van achteren. Iványi bereikt de bal nog maar net als eerste. Afilipoaiei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Afilipoaiei krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Dedoni met een sublieme pass. Warzych is nu in balbezit. Angulo maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Angulo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

35e minuut.
Kefakis rent richting de bal. Pistrui onderschept slim de pass. Pistrui passt de bal zonder na te denken. McAllister bereikt de bal nog maar net als eerste. McAllister draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Rosenberg met een sublieme pass. Afilipoaiei rent richting de bal. Afilipoaiei passt de bal zonder na te denken. Warzych is nu in balbezit. Warzych schiet op doel. De Canck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Guernica City F.C. - Patio Preda 0:2

43e minuut.
Kefakis geeft een hoge lob. Nascimben kopt de bal weg. Wink kan de bal niet met de borst controleren. McAllister rent richting de bal. McAllister schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guernica City F.C. 47%, Patio Preda 53%.
Guernica City F.C. - Patio Preda 0:2

48e minuut.
Karl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karl passt de bal zonder na te denken. Wink rent richting de bal. McAllister onderschept slim de pass. McAllister draait met de bal, schiet en ... Serrano bokst de bal weg. Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guernica City F.C. - Patio Preda 1:2

53e minuut.
McAllister speelt de bal door. Karl probeert de bal met de borst te controleren. Karl passt de bal zonder na te denken. Martirena heeft problemen om de bal te vangen. Martirena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kempf bereikt de bal nog maar net als eerste. Martirena bereikt de bal nog maar net als eerste. Martirena passt de bal in één keer door. Afilipoaiei heeft problemen om de bal te vangen. Afilipoaiei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kempf met de inworp. Iványi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iványi passt de bal zonder na te denken. Moigneu rent richting de bal. Moigneu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Afilipoaiei kopt de bal weg. Béres probeert de bal aan de voet te houden. Warzych is nu in balbezit. Warzych draait met de bal, schiet en ... De Canck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guernica City F.C. - Patio Preda 1:3

84e minuut.
Afilipoaiei bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieradzki is nu in balbezit. Afilipoaiei verovert de bal door een tackle van achteren. Afilipoaiei schiet op doel. De Canck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guernica City F.C. - Patio Preda 1:4

86e minuut.
Rygielski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iványi rent richting de bal. Martirena probeert naar een medespeler te passen. Pistrui rent richting de bal. Pistrui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guernica City F.C. 56%, Patio Preda 44%.
Guernica City F.C. - Patio Preda 1:4