Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zorroalejandro The rok star
Normal Tactiek Aguantar
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 32.3
slecht Schieten redelijk
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Alemanno passt de bal met de wreef. Coppotelli rent richting de bal. Meyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppotelli onderschept slim de pass. Coppotelli schiet op doel. Klotz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Goycochea kopt de bal weg. Passerotti heeft problemen om de bal te vangen. Peñaherrera rent richting de bal. Ceconi onderschept slim de pass. Ceconi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Passerotti rent richting de bal. Passerotti geeft een lange en hoge pass. Berg is nu in balbezit. Coppotelli onderschept slim de pass. Coppotelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Bernini bereikt de bal nog maar net als eerste. Itzhakob bereikt de bal nog maar net als eerste. Itzhakob speelt de bal door. Coppotelli is nu in balbezit. Coppotelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Cipolletta verovert de bal door een tackle van achteren. Coppotelli rent richting de bal. Cipolletta rent richting de bal. Cipolletta draait met de bal, schiet en ... Klotz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
zorroalejandro - The rok star 0:1

18e minuut.
Alemanno verovert de bal door een tackle van achteren. Alemanno geeft de bal voor. Klungelig pakt Cavacini de bal. Cipolletta is nu in balbezit. Cipolletta schiet op doel. Klotz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
zorroalejandro - The rok star 0:2

19e minuut.
Coppotelli met een sublieme pass. Itzhakob bereikt de bal nog maar net als eerste. Itzhakob passt de bal in één keer door. Cipolletta rent richting de bal. Cipolletta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Berg geeft de bal voor. Inworp. Coppotelli met een snelle inworp. Alemanno rent richting de bal. Alemanno geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pueyrredon rent richting de bal. Pueyrredon passt de bal in één keer door. Goycochea heeft problemen om de bal te vangen. Cipolletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cipolletta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Gvirtz passt de bal zonder na te denken. Tozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceconi maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ceconi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

29e minuut.
Freire geeft een lange en hoge pass. Meyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cipolletta onderschept slim de pass. Cipolletta haalt uit met een fantastische trap. Klotz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Valianti heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Coppotelli bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Tozer passt de bal in één keer door. Itzhakob is nu in balbezit. Bernini begaat een overtreding. Bernini krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Daar is Girard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peñaherrera geeft een hoge lob. Daar is Meyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cipolletta is nu in balbezit. Cipolletta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zorroalejandro - The rok star 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zorroalejandro 75%, The rok star 25%.
zorroalejandro - The rok star 0:3

52e minuut.
Klungelig pakt Goycochea de bal. Alemanno is nu in balbezit. Alemanno probeert naar een medespeler te passen. Coppotelli rent richting de bal. Coppotelli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Alemanno probeert naar een medespeler te passen. Cipolletta rent richting de bal. Cipolletta passt de bal zonder na te denken. Coppotelli is nu in balbezit. Coppotelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Girard geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gvirtz met een snelle inworp. Goycochea is nu in balbezit. Goycochea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Alemanno kan de bal niet met de borst controleren. Coppotelli speelt de bal door. Tozer speelt de bal door. Cipolletta is nu in balbezit. Cipolletta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zorroalejandro 49%, The rok star 51%.
zorroalejandro - The rok star 0:3