Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sacachispas B templarios juniors
Normal Tactiek 343
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 29.1
average Schieten good
poor Passen poor
poor Verdedigen average


7e minuut.
Na een snelle pass probeert Aurelio de bal onder controle te krijgen. Ranucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranucci passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Carretero de bal. Carretero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gurdulich kopt de bal weg. Aurelio probeert de bal aan de voet te houden. Tank rent richting de bal. Carretero rent richting de bal. Carretero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispas B - templarios juniors 1:0

16e minuut.
Gurdulich probeert naar een medespeler te passen. Wangulen rent richting de bal. Wangulen passt de bal in één keer door. Tank is nu in balbezit. Tank haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carretero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carretero draait met de bal, schiet en ... Donovan bokst de bal weg.

19e minuut.
Colauti verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Perrier de bal. Perrier passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lazăr de bal. Lazăr draait met de bal, schiet en ... Birenbaun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Colauti geeft een hoge lob. Bengolea heeft problemen om de bal te vangen. Lazăr met een sublieme pass. Daar is Perrier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perrier schiet op doel. Birenbaun bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bottai neemt de hoekschop. Chiţa is nu in balbezit. Chiţa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gurdulich speelt de bal door. Carretero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carretero passt de bal met de wreef. Tank bereikt de bal nog maar net als eerste. Tank schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Werthein bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa verovert de bal door een tackle van achteren. Lazăr is nu in balbezit. Lazăr haalt uit met een fantastische trap. Birenbaun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sacachispas B - templarios juniors 1:1

37e minuut.
Tangstad probeert naar een medespeler te passen. Carretero rent richting de bal. Carretero passt de bal met de wreef. Daar is Tank, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tank schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Perrier is nu in balbezit. Perrier passt de bal in één keer door. Daar is Lazăr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazăr draait met de bal, schiet en ... Birenbaun werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

41e minuut.
Macaris speelt de bal door. Werthein is nu in balbezit. Lazăr tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lazăr krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Azcuenaga probeert de bal aan de voet te houden. Macaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaris geeft een lange en hoge pass. Lazăr krijgt zijn hoofd ertegen. Birenbaun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispas B - templarios juniors 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sacachispas B 55%, templarios juniors 45%.
Sacachispas B - templarios juniors 1:2

46e minuut.
Tangstad rent richting de bal. Tangstad passt de bal met de wreef. Chiţa met een sublieme pass. Lazăr is nu in balbezit. Lazăr schiet op doel. Birenbaun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Bottai probeert naar een medespeler te passen. Tangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Tangstad geeft een hoge lob. Lazăr maakt een snoekduik en kopt de bal. Birenbaun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispas B - templarios juniors 1:3

55e minuut.
Colauti verovert de bal door een tackle van achteren. Perrier speelt de bal door. Werthein rent richting de bal. Lazăr verovert de bal door een tackle van achteren. Lazăr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispas B - templarios juniors 1:4

63e minuut.
Bengolea speelt de bal door. Tank rent richting de bal. Carretero is nu in balbezit. Carretero schiet op doel. Donovan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispas B - templarios juniors 2:4

66e minuut.
Tangstad probeert naar een medespeler te passen. Chiţa rent richting de bal. Chiţa met een sublieme pass. Lazăr rent richting de bal. Lazăr schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispas B - templarios juniors 2:5

75e minuut.
Lazăr heeft problemen om de bal te vangen. Perrier is nu in balbezit. Perrier passt de bal zonder na te denken. Lazăr is nu in balbezit. Lazăr haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Colauti met een sublieme pass. Perrier rent richting de bal. Perrier passt de bal in één keer door. Lazăr is nu in balbezit. Lazăr schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Macaris raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Laviano komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Lazăr bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazăr passt de bal in één keer door. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispas B - templarios juniors 2:6

90e minuut.
Bottai probeert naar een medespeler te passen. Perrier rent richting de bal. Bengolea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bengolea krijgt een gele kaart. Perrier raakt geblesseerd tijdens het duel. Chiţa neemt de penalty, wat een uithaal! Birenbaun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispas B - templarios juniors 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sacachispas B 53%, templarios juniors 47%.
Sacachispas B - templarios juniors 2:7