Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.05
  • Stadion: El Fortin
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 19128
mardelvelez Los Tibieros
2rct Tactiek nodess
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 49.1
very good Schieten excellent
good Passen solid
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Rodriguez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodriguez passt de bal in één keer door. Moeys bereikt de bal nog maar net als eerste. Moeys schiet op doel. Zuch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - Los Tibieros 0:1

15e minuut.
Peralta rent richting de bal. Dutkiewicz onderschept slim de pass. Dutkiewicz passt de bal in één keer door. Drapała rent richting de bal. Drapała haalt uit met een fantastische trap. Porzio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Saubermann is nu in balbezit. Saubermann passt de bal zonder na te denken. Moeys bereikt de bal nog maar net als eerste. Moeys draait met de bal, schiet en ... Zuch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - Los Tibieros 0:2

41e minuut.
Drapała kopt de bal weg. Voivodas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ortiz zijn tegenspeler op de grond. Ortiz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Voivodas moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Voivodas kan niet meer verder spelen. Xiba komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dell`Aquila neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Martin maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mardelvelez 52%, Los Tibieros 48%.
mardelvelez - Los Tibieros 0:2

53e minuut.
Hadler passt de bal met de wreef. Daar is Drapała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peralta begaat een overtreding. Peralta krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Peralta passt de bal zonder na te denken. Moeys rent richting de bal. Moeys heeft problemen om de bal te vangen. Moeys schiet op doel. Zuch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - Los Tibieros 0:3

56e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zuch niet meer kan verder spelen. Guercini komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Piwko geeft een hoge lob. Drapała kopt de bal weg. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin haalt uit met een fantastische trap. Porzio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Martin is nu in balbezit. Martin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - Los Tibieros 1:3

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Siikaoja komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Saubermann onderschept slim de pass. Saubermann probeert naar een medespeler te passen. Moeys rent richting de bal. Moeys haalt uit met een fantastische trap. Guercini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - Los Tibieros 1:4

73e minuut.
Tokatçı komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Siikaoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Siikaoja passt de bal zonder na te denken. Tokatçı probeert naar een medespeler te passen. Martin rent richting de bal. Martin schiet op doel. Porzio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Saubermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Saubermann passt de bal met de wreef. Moeys rent richting de bal. Moeys schiet op doel. Guercini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Xiba met een snelle inworp. Saubermann probeert naar een medespeler te passen. Hadler geeft een hoge lob. Martin rent richting de bal. Martin haalt uit met een fantastische trap. Porzio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Martin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hadler probeert naar een medespeler te passen. Drapała rent richting de bal. Drapała draait met de bal, schiet en ... Porzio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - Los Tibieros 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mardelvelez 39%, Los Tibieros 61%.
mardelvelez - Los Tibieros 2:4