Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MadridReal Bioshock FC
defensa Tactiek Tactica N°1
40% Balbezit 60%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 48.6
good Schieten very good
adequate Passen solid
weak Verdedigen adequate


15e minuut.
Olszanecki verovert de bal door een tackle van achteren. Olszanecki passt de bal zonder na te denken. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe schiet op doel. Izaguirre probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Cuca rent richting de bal. Cuca speelt de bal door. Trung Việt is nu in balbezit. Hejdo rent richting de bal. Hejdo geeft de bal voor. Munižaba bokst de bal weg. Lowe is nu in balbezit. Lowe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MadridReal - Bioshock FC 0:1

29e minuut.
Cselleng kopt de bal weg. Romero heeft problemen om de bal te vangen. Furtado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Furtado krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Hejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejdo passt de bal in één keer door. Tejedor probeert naar een medespeler te passen. Trung Việt rent richting de bal. Trung Việt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MadridReal 65%, Bioshock FC 35%.
MadridReal - Bioshock FC 0:1

57e minuut.
Cuca passt de bal zonder na te denken. Tejedor probeert naar een medespeler te passen. Županski rent richting de bal. Županski geeft een hoge lob. Lowe springt en kopt de bal. Munižaba bokst de bal weg.

58e minuut.
Duisić kopt de bal weg. Cuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuca probeert naar een medespeler te passen. Trung Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Việt draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Hejdo geeft de bal voor. Lowe heeft problemen om de bal te vangen. Izaguirre speelt de bal door. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe draait met de bal, schiet en ... Munižaba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Olszanecki verovert de bal door een tackle van achteren. Olszanecki met een sublieme pass. Trung Việt rent richting de bal. Trung Việt schiet op doel. Na een snelle pass probeert Šaronjić de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Županski onderschept slim de pass. Županski geeft de bal voor. Sanguinetti is nu in balbezit. Cuca onderschept slim de pass. Cuca geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lowe is nu in balbezit. Lowe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MadridReal - Bioshock FC 0:2

77e minuut.
Schmucker probeert naar een medespeler te passen. Stelmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmach geeft een hoge lob. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero schiet op doel. Stoffelen bokst de bal weg.

84e minuut.
Duisić bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrea is nu in balbezit. Duisić verovert de bal door een tackle van achteren. Cuca is nu in balbezit. Cuca geeft een hoge lob. Munižaba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Hejdo rent richting de bal. Hejdo geeft de bal voor. Klungelig pakt Šaronjić de bal. Lowe rent richting de bal. Lowe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MadridReal - Bioshock FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MadridReal 68%, Bioshock FC 32%.
MadridReal - Bioshock FC 0:3