Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el 99 Capitán América FC
532 Tactiek 451
51% Balbezit 49%
33% Spel op eigen helft 67%
28 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 33.5
zeer goed Schieten goed
solide Passen matig
zeer goed Verdedigen matig


10e minuut.
Padavona verovert de bal door een tackle van achteren. Padavona geeft de bal voor. Raymonda kopt de bal weg. Fonseca rent richting de bal. Fonseca haalt uit met een fantastische trap. Stiglitz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Raymonda rent richting de bal. Klungelig pakt Raymonda de bal. Raymonda passt de bal in één keer door. Fonseca rent richting de bal. Fonseca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gabrillargues verovert de bal door een tackle van achteren. Gabrillargues probeert naar een medespeler te passen. Raymonda is nu in balbezit. Raymonda schiet op doel. Na een snelle pass probeert Popíchal de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Altrichter zal de hoekschop nemen. Padavona maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Padavona passt de bal met de wreef. Raymonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Massini rent richting de bal. Raymonda onderschept slim de pass. Raymonda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
el 99 - Capitán América FC 1:0

26e minuut.
Massini rent richting de bal. Raymonda verovert de bal door een tackle van achteren. Raymonda passt de bal zonder na te denken. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Aquise rent richting de bal. Nimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquise met een sublieme pass. Barbudo Cabeludo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbudo Cabeludo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Gabrillargues is nu in balbezit. Gabrillargues passt de bal zonder na te denken. Fonseca rent richting de bal. Fonseca haalt uit met een fantastische trap. Stiglitz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
el 99 - Capitán América FC 2:0

31e minuut.
Barbudo Cabeludo met een sublieme pass. Klungelig pakt Massot de bal. Massot geeft een hoge lob. Barbudo Cabeludo is nu in balbezit. Barbudo Cabeludo haalt uit met een fantastische trap. Rogozneanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Padavona verovert de bal door een tackle van achteren. Massini is nu in balbezit. Padavona is nu in balbezit. Padavona probeert naar een medespeler te passen. Raymonda rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Padavona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gabrillargues is nu in balbezit. Gabrillargues passt de bal in één keer door. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
el 99 - Capitán América FC 3:0

40e minuut.
Daar is Marc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marc speelt de bal door. Riquelme kan de bal niet met de borst controleren. Raymonda rent richting de bal. Raymonda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Riquelme onderschept slim de pass. Riquelme met een sublieme pass. Vangione rent richting de bal. Barbudo Cabeludo verovert de bal door een tackle van achteren. Barbudo Cabeludo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Altrichter met een snelle inworp. Gabrillargues is nu in balbezit. Gabrillargues passt de bal in één keer door. Raymonda is nu in balbezit. Raymonda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el 99 33%, Capitán América FC 67%.
el 99 - Capitán América FC 3:0

51e minuut.
Gabrillargues passt de bal met de wreef. Möller rent richting de bal. Möller met een sublieme pass. Fonseca rent richting de bal. Fonseca schiet op doel. Stiglitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Gabrillargues geeft een lange en hoge pass. Raymonda is nu in balbezit. Fonseca is nu in balbezit. Raymonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Raymonda draait met de bal, schiet en ... Stiglitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Padavona bereikt de bal nog maar net als eerste. Padavona speelt de bal door. Ramos is nu in balbezit. Fonseca onderschept slim de pass. Fonseca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Padavona kopt de bal weg. Popíchal rent richting de bal. Fonseca verovert de bal door een tackle van achteren. Fonseca haalt uit met een fantastische trap. Ramos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Massot geeft een hoge lob. Inworp. Altrichter met een snelle inworp. Gabrillargues is nu in balbezit. Gabrillargues geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Padavona geeft een hoge lob. Raymonda kopt de bal weg. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
el 99 - Capitán América FC 4:0

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Altrichter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gabrillargues bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrillargues geeft de bal voor. Daar is Ramos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stiglitz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Raymonda bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Altrichter geeft de bal voor. Raymonda heeft problemen om de bal te vangen. Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Raymonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Raymonda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Aquise is nu in balbezit. Gabrillargues onderschept slim de pass. Gabrillargues met een sublieme pass. Raymonda is nu in balbezit. Raymonda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el 99 33%, Capitán América FC 67%.
el 99 - Capitán América FC 4:0