Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patagonia Rebelde Mariara
4-3-3 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
24% Spel op eigen helft 76%
27 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 22.9
solid Schieten average
adequate Passen poor
average Verdedigen weak


4e minuut.
Baleiro passt de bal met de wreef. Turaneli is nu in balbezit. Turaneli speelt de bal door. Milică is nu in balbezit. Milică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patagonia Rebelde - Mariara 1:0

6e minuut.
Valsecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Eymun bereikt de bal nog maar net als eerste. Eymun probeert naar een medespeler te passen. Cahuaya rent richting de bal. Cahuaya passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Wietecha geeft de bal voor. Daar is Turaneli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turaneli passt de bal zonder na te denken. Grycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grycki schiet op doel. Temporetti bokst de bal weg. Grycki is nu in balbezit. Grycki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Owczarz probeert naar een medespeler te passen. Milică rent richting de bal. Milică passt de bal met de wreef. Turaneli bereikt de bal nog maar net als eerste. Turaneli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Valsecchi met de inworp. Owczarz rent richting de bal. Owczarz speelt de bal door. Turaneli rent richting de bal. Turaneli haalt uit met een fantastische trap. Temporetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Valsecchi verovert de bal door een tackle van achteren. Valsecchi geeft een lange en hoge pass. Weissinger heeft problemen om de bal te vangen. Grycki is nu in balbezit. Grycki haalt uit met een fantastische trap. Temporetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Turaneli rent richting de bal. Turaneli passt de bal in één keer door. Grycki rent richting de bal. Grycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patagonia Rebelde - Mariara 2:0

26e minuut.
Daar is Turaneli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grycki rent richting de bal. Grycki passt de bal in één keer door. Turaneli bereikt de bal nog maar net als eerste. Turaneli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patagonia Rebelde - Mariara 3:0

40e minuut.
Turaneli bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică is nu in balbezit. Weissinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică onderschept slim de pass. Milică draait met de bal, schiet en ... Temporetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Milică rent richting de bal. Milică haalt uit met een fantastische trap. Temporetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Tomba met een sublieme pass. Valsecchi is nu in balbezit. Valsecchi probeert naar een medespeler te passen. Baleiro is nu in balbezit. Baleiro probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Doeltrap. Temporetti trapt de bal weg van het doel. Owczarz kopt de bal weg. Turaneli heeft problemen om de bal te vangen. Turaneli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patagonia Rebelde 35%, Mariara 65%.
Patagonia Rebelde - Mariara 3:0

47e minuut.
Valsecchi speelt de bal door. Turaneli rent richting de bal. Turaneli passt de bal met de wreef. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Temporetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Turaneli rent richting de bal. Turaneli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Daar is Del Toro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valsecchi is nu in balbezit. Valsecchi passt de bal zonder na te denken. Grycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grycki haalt uit met een fantastische trap. Temporetti bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Patagonia Rebelde - Mariara 4:0

52e minuut.
Temporetti trapt de bal weg van het doel. Baleiro kopt de bal weg. Weissinger heeft problemen om de bal te vangen. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Buffa is nu in balbezit. Buffa geeft een lange en hoge pass. Turaneli kopt de bal weg. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Turaneli passt de bal in één keer door. Baleiro heeft problemen om de bal te vangen. Del Toro begaat een overtreding. Del Toro krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Temporetti met een harde bal richting middenveld. Buffa kopt de bal weg. Daar is Weissinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turaneli bereikt de bal nog maar net als eerste. Turaneli draait met de bal, schiet en ... Temporetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Milică is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Patagonia Rebelde - Mariara 5:0

61e minuut.
Grycki passt de bal met de wreef. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Weissinger legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Milică is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Milică neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Patagonia Rebelde - Mariara 6:0

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milică met de inworp. Baleiro is nu in balbezit. Baleiro geeft een hoge lob. Daar is Turaneli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Grycki heeft problemen om de bal te vangen. Grycki passt de bal in één keer door. Baleiro is nu in balbezit. Baleiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patagonia Rebelde - Mariara 7:0

71e minuut.
Grycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grycki passt de bal zonder na te denken. Turaneli bereikt de bal nog maar net als eerste. Turaneli draait met de bal, schiet en ... Temporetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Rorat geeft de bal voor. Baleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleiro geeft een hoge lob. Grycki heeft problemen om de bal te vangen. Grycki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Temporetti speelt de bal door. Owczarz kopt de bal weg. Turaneli is nu in balbezit. Turaneli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Tomba is nu in balbezit. Grycki onderschept slim de pass. Grycki probeert naar een medespeler te passen. Milică rent richting de bal. Milică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Owczarz rent richting de bal. Tombolini rent richting de bal. Owczarz verovert de bal door een tackle van achteren. Owczarz geeft een hoge lob. Turaneli krijgt zijn hoofd ertegen. Temporetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patagonia Rebelde 12%, Mariara 88%.
Patagonia Rebelde - Mariara 7:0