Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patria Grande Pitufo
Cheeca Tactiek Dificil
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 57.9
very good Schieten solid
very good Passen very good
good Verdedigen outstanding


4e minuut.
Brzostowski rent richting de bal. de la Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. de la Cruz geeft de bal voor. Mindikowski is nu in balbezit. Mindikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Mokrzycki geeft een hoge lob. Brzostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vargas krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Triviños verovert de bal door een tackle van achteren. Triviños probeert naar een medespeler te passen. Mindikowski rent richting de bal. Mindikowski haalt uit met een fantastische trap. Bronner probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Moskała probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brzostowski de bal. Brzostowski geeft de bal voor. Legosi is nu in balbezit. Legosi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Karagiannis probeert naar een medespeler te passen. Scholl rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moskała. Moskała krijgt een gele kaart.

35e minuut.
de la Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. de la Cruz passt de bal in één keer door. Mindikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mindikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patria Grande 56%, Pitufo 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Patria Grande - Pitufo 0:0

64e minuut.
Bottinelli is nu in balbezit. Klos is nu in balbezit. Bottinelli begaat een overtreding. Klos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klos wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mindikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mindikowski geeft de bal voor. Villafraz is nu in balbezit. Villafraz draait met de bal, schiet en ... Košumberský probeert de bal aan de voet te houden. Bronner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
de la Cruz onderschept slim de pass. Triviños is nu in balbezit. Triviños passt de bal in één keer door. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patria Grande 56%, Pitufo 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Patria Grande - Pitufo 0:0