Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:00
  • Competitiewedstrijd: Liga II.01
  • Stadion: Pelosiro Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 27499
Pelosiro Exército Vermelho U21
442 Tactiek 5.3.2 A
47% Balbezit 53%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.1 gemiddelde waardering 51.2
adequate Schieten formidable
average Passen very good
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Jans verovert de bal door een tackle van achteren. Jans speelt de bal door. Dubecz speelt de bal door. Hollevoet heeft problemen om de bal te vangen. Hollevoet draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Espina maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Pliszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pliszka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jans geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Pliszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Berbedo trapt de bal weg van het doel. Mariño kopt de bal weg. Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Dubecz is nu in balbezit. Dubecz geeft een lange en hoge pass. Hollevoet kopt de bal weg. Pliszka rent richting de bal. Pliszka schiet op doel. Espina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Hollevoet passt de bal met de wreef. Pliszka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malheiro. Malheiro krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Mariño probeert naar een medespeler te passen. Pliszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pliszka speelt de bal door. Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet draait met de bal, schiet en ... Espina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Jans passt de bal zonder na te denken. Daar is Pliszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berbedo rent richting de bal. Pliszka verovert de bal door een tackle van achteren. Pliszka draait met de bal, schiet en ... Espina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Daar is Tecedeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hollevoet rent richting de bal. Tecedeiro begaat een overtreding. Tecedeiro krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Dubecz passt de bal in één keer door. Daar is Hollevoet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pliszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pliszka schiet op doel. Espina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - Exército Vermelho U21 0:1

30e minuut.
Jans met een sublieme pass. Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pliszka is nu in balbezit. Pliszka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - Exército Vermelho U21 0:2

39e minuut.
Manrique rent richting de bal. Manrique geeft een lange en hoge pass. Hollevoet kopt de bal weg. Pliszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pliszka haalt uit met een fantastische trap. Espina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Pliszka verovert de bal door een tackle van achteren. Malheiro verovert de bal door een tackle van achteren. Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet haalt uit met een fantastische trap. Espina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - Exército Vermelho U21 0:3

42e minuut.
Tecedeiro met een sublieme pass. Atirador rent richting de bal. Atirador passt de bal met de wreef. Pliszka kan de bal niet met de borst controleren. Pliszka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelosiro 75%, Exército Vermelho U21 25%.
Pelosiro - Exército Vermelho U21 0:3

47e minuut.
Penaguião bereikt de bal nog maar net als eerste. Penaguião geeft een lange en hoge pass. Pliszka is nu in balbezit. Pliszka schiet op doel. Espina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - Exército Vermelho U21 0:4

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dubecz met de inworp. Mariño is nu in balbezit. Mariño geeft de bal voor. Pliszka springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Daar is Berbedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Gouveia speelt de bal door. Atirador heeft problemen om de bal te vangen. Pliszka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pliszka krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Dubecz speelt de bal door. Jans bereikt de bal nog maar net als eerste. Pliszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pliszka schiet op doel. Espina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - Exército Vermelho U21 0:5

58e minuut.
Dubecz probeert naar een medespeler te passen. Berbedo onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jans geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hollevoet springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Jans bereikt de bal nog maar net als eerste. Jans passt de bal zonder na te denken. Mariño probeert naar een medespeler te passen. Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet draait met de bal, schiet en ... Espina bokst de bal weg.

81e minuut.
Mariño speelt de bal door. Dubecz rent richting de bal. Dubecz speelt de bal door. Hollevoet heeft problemen om de bal te vangen. Hollevoet draait met de bal, schiet en ... Espina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pliszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pliszka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - Exército Vermelho U21 0:6

83e minuut.
Klungelig pakt Tecedeiro de bal. Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet speelt de bal door. Pliszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pliszka draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Dubecz met de inworp. Mariño probeert naar een medespeler te passen. Pliszka heeft problemen om de bal te vangen. Pliszka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - Exército Vermelho U21 0:7

90e minuut.
Espanca kopt de bal weg. Dubecz probeert naar een medespeler te passen. Hollevoet heeft problemen om de bal te vangen. Hollevoet schiet op doel. Espina werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelosiro 73%, Exército Vermelho U21 27%.
Pelosiro - Exército Vermelho U21 0:7