Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Algarve United Estrela De Santo Andre
M Tactiek 3-5-2 simoes
43% Balbezit 57%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.6 gemiddelde waardering 62.5
solid Schieten formidable
good Passen excellent
good Verdedigen good


2e minuut.
Camino Tallón rent richting de bal. Camino Tallón geeft een hoge lob. Matolcsy kopt de bal weg. Klungelig pakt Machura de bal. Machura schiet op doel. Sembiring probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Machura rent richting de bal. Owczarczyk probeert naar een medespeler te passen. Machura is nu in balbezit. Machura draait met de bal, schiet en ... Sembiring werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Camino Tallón geeft de bal voor. Nemésio rent richting de bal. Nemésio geeft een hoge lob. Kounoupidis heeft problemen om de bal te vangen. Machura is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - Estrela De Santo Andre 0:1

18e minuut.
Contreiras met een sublieme pass. Kirkov is nu in balbezit. Sargento rent richting de bal. Kirkov onderschept slim de pass. Kirkov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yevseev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Estočin de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Algarve United - Estrela De Santo Andre 1:1

21e minuut.
Aldeia Monjardim bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldeia Monjardim passt de bal met de wreef. Festas is nu in balbezit. Festas geeft de bal voor. Matolcsy maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Fufucas met een sublieme pass. Matolcsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Matolcsy met een sublieme pass. Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Machura haalt uit met een fantastische trap. Sembiring bokst de bal weg.

29e minuut.
Fufucas verovert de bal door een tackle van achteren. Fufucas passt de bal in één keer door. Salomão speelt de bal door. Matolcsy is nu in balbezit. Matolcsy schiet op doel. Sembiring kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Daar is Owczarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owczarczyk geeft een lange en hoge pass. Contreiras kopt de bal weg. Daar is Machura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machura haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sembiring maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Matolcsy rent richting de bal. Matolcsy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Aldeia Monjardim is nu in balbezit. Aldeia Monjardim probeert naar een medespeler te passen. Owczarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Machura verovert de bal door een tackle van achteren. Machura schiet op doel. Sembiring kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - Estrela De Santo Andre 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algarve United 63%, Estrela De Santo Andre 37%.
Algarve United - Estrela De Santo Andre 1:2

47e minuut.
Kirkov is nu in balbezit. Aldeia Monjardim legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kirkov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kirkov neemt zijn aanloop. Estočin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Algarve United - Estrela De Santo Andre 2:2

51e minuut.
Salomão bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomão passt de bal in één keer door. Machura rent richting de bal. Machura haalt uit met een fantastische trap. Sembiring probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - Estrela De Santo Andre 2:3

55e minuut.
Parshin rent richting de bal. Parshin met een sublieme pass. Camino Tallón speelt de bal door. Matolcsy rent richting de bal. Matolcsy draait met de bal, schiet en ... Sembiring bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - Estrela De Santo Andre 2:4

57e minuut.
Kirkov is nu in balbezit. Salomão geeft een lange en hoge pass. Matolcsy rent richting de bal. Matolcsy haalt uit met een fantastische trap. Sembiring werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - Estrela De Santo Andre 2:5

64e minuut.
Fufucas passt de bal in één keer door. Carrizo is nu in balbezit. Carrizo geeft een lange en hoge pass. Matolcsy rent richting de bal. Matolcsy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - Estrela De Santo Andre 2:6

67e minuut.
Festas speelt de bal door. Salomão bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomão probeert naar een medespeler te passen. Matolcsy rent richting de bal. Matolcsy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Inworp. Vasković komt het veld opgelopen. Trequattrini komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Züscher komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Aldeia Monjardim passt de bal zonder na te denken. Festas rent richting de bal. Festas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Machura de bal. Machura haalt uit met een fantastische trap. Sembiring verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Buitenspel voor Machura. Goede buitenspelval van de verdediging. Manhoso komt het veld opgelopen. Owczarczyk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Manhoso kopt de bal weg. Züscher is nu in balbezit. Züscher haalt uit met een fantastische trap. Estočin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Festas bereikt de bal nog maar net als eerste. Festas met een sublieme pass. Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Machura schiet op doel. Sembiring werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - Estrela De Santo Andre 2:7

89e minuut.
Machura rent richting de bal. Machura passt de bal met de wreef. Salomão bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - Estrela De Santo Andre 2:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algarve United 48%, Estrela De Santo Andre 52%.
Algarve United - Estrela De Santo Andre 2:8