Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viseu e Mantorras FC SCEB
Tó Claro "golos" Tactiek 5-3-2D
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 63.7
excellent Schieten outstanding
very good Passen outstanding
good Verdedigen formidable


4e minuut.
Youliang rent richting de bal. Youliang passt de bal in één keer door. Natti rent richting de bal. Natti haalt uit met een fantastische trap. Kleiotis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viseu e Mantorras FC - SCEB 0:1

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosado met een snelle inworp. Youliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Youliang geeft een lange en hoge pass. Chiper maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viseu e Mantorras FC - SCEB 0:2

6e minuut.
Daar is Ntalianis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniakowski onderschept slim de pass. Czerniakowski geeft een lange en hoge pass. Məmmədbəyov maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viseu e Mantorras FC - SCEB 1:2

12e minuut.
Rosado geeft een lange en hoge pass. Portões kopt de bal weg. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Natti is nu in balbezit. Natti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Cioban speelt de bal door. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper speelt de bal door. Natti is nu in balbezit. Natti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Cioban passt de bal zonder na te denken. Youliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Youliang probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Natti de bal. Natti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kleiotis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Chiper passt de bal met de wreef. Cioban bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czerniakowski. Czerniakowski krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Cioban is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tison zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal rolt over de achterlijn. Wiberg trapt de bal weg van het doel. Məmmədbəyov rent richting de bal. Məmmədbəyov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Borgosz is nu in balbezit. Borgosz passt de bal in één keer door. Chiper rent richting de bal. Chiper geeft een lange en hoge pass. Natti springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Cioban geeft een lange en hoge pass. Borgosz kopt de bal weg. Urro heeft problemen om de bal te vangen. Natti is nu in balbezit. Natti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viseu e Mantorras FC - SCEB 1:3

34e minuut.
Koszaliński passt de bal in één keer door. Juszczyk geeft de bal voor. Cambraia heeft problemen om de bal te vangen. Məmmədbəyov onderschept slim de pass. Məmmədbəyov haalt uit met een fantastische trap. Gewinner bokst de bal weg.

36e minuut.
Rosado probeert naar een medespeler te passen. Cioban probeert naar een medespeler te passen. Youliang speelt de bal door. Natti bereikt de bal nog maar net als eerste. Natti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Natti kopt de bal weg. Czerniakowski kan de bal niet met de borst controleren. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper schiet op doel. Kleiotis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viseu e Mantorras FC - SCEB 1:4

42e minuut.
Borgosz passt de bal in één keer door. Cioban bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioban probeert naar een medespeler te passen. Natti rent richting de bal. Natti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viseu e Mantorras FC - SCEB 1:5

45e minuut.
Tison bereikt de bal nog maar net als eerste. Tison speelt de bal door. Cioban bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioban geeft een hoge lob. Natti krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viseu e Mantorras FC 67%, SCEB 33%.
Viseu e Mantorras FC - SCEB 1:5

46e minuut.
Ciuchiţă komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Gewinner speelt de bal door. Cioban is nu in balbezit. Cioban passt de bal in één keer door. Chiper is nu in balbezit. Chiper haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Youliang kopt de bal weg. Natti bereikt de bal nog maar net als eerste. Natti passt de bal met de wreef. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Rosado geeft de bal voor. Daar is Cioban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cioban speelt de bal door. Chiper rent richting de bal. Chiper haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Gruia rent richting de bal. Chiper onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czerniakowski. Czerniakowski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soldado komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Borgosz rent richting de bal. Borgosz passt de bal zonder na te denken. Youliang met een sublieme pass. Soldado bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldado haalt uit met een fantastische trap. Kleiotis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Rosado met een snelle inworp. Youliang geeft de bal voor. Chiper kopt de bal weg. Daar is Soldado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soldado haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Penetrante komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Juszczyk passt de bal in één keer door. Inworp. Cioban met een snelle inworp. Chiper is nu in balbezit. Chiper draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viseu e Mantorras FC 67%, SCEB 33%.
Viseu e Mantorras FC - SCEB 1:5