Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.FELGUEIRAS Leões da Avenida
super ligue Tactiek D
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
50.8 gemiddelde waardering 59.4
very good Schieten formidable
good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Jałbrzyk is nu in balbezit. Jałbrzyk probeert naar een medespeler te passen. Kukiełka heeft problemen om de bal te vangen. Kukiełka geeft de bal voor. Gornakov springt en kopt de bal. Lukasson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Daar is Eidery, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Eidery onderschept slim de pass. Herrera geeft een lange en hoge pass. Soplica maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Soplica is nu in balbezit. Aldeia verovert de bal door een tackle van achteren. Teleki rent richting de bal. Teleki geeft een hoge lob. Gornakov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Jałbrzyk met de inworp. Teleki rent richting de bal. Teleki geeft een lange en hoge pass. Gornakov krijgt zijn hoofd ertegen. Lukasson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.FELGUEIRAS - Leões da Avenida 0:1

22e minuut.
Krátoška met een sublieme pass. Catanas rent richting de bal. Catanas passt de bal zonder na te denken. Słoniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Słoniak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Pergolini neemt vlug de vrije trap. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aldeia met een snelle inworp. Krátoška is nu in balbezit. Krátoška geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Herrera kopt de bal weg. Kukiełka heeft problemen om de bal te vangen. Kukiełka speelt de bal door. Gornakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.FELGUEIRAS - Leões da Avenida 0:2

40e minuut.
Eidery rent richting de bal. Eidery met een sublieme pass. Kukiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukiełka geeft de bal voor. Soplica krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.FELGUEIRAS 61%, Leões da Avenida 39%.
F.C.FELGUEIRAS - Leões da Avenida 0:2

46e minuut.
Kobylaniec probeert naar een medespeler te passen. Catanas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pergolini de bal. Guillaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillaume draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Catanas passt de bal met de wreef. Daar is da Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soplica is nu in balbezit. Soplica haalt uit met een fantastische trap. Lukasson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Gornakov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.FELGUEIRAS - Leões da Avenida 0:3

53e minuut.
Jałbrzyk rent richting de bal. Jałbrzyk geeft een lange en hoge pass. Catanas controleert de bal met de borst. Teleki speelt de bal door. Herrera geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Soplica rent richting de bal. Soplica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.FELGUEIRAS - Leões da Avenida 0:4

56e minuut.
Kobylaniec onderschept slim de pass. Jałbrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałbrzyk speelt de bal door. Soplica is nu in balbezit. Soplica haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Bagietas onderschept slim de pass. Bagietas passt de bal in één keer door. Jałbrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałbrzyk geeft de bal voor. Soplica krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kobylaniec kopt de bal weg. Klungelig pakt Słoniak de bal. Bagietas bereikt de bal nog maar net als eerste. Słoniak verovert de bal door een tackle van achteren. Słoniak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Eidery geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gornakov de bal. Jałbrzyk is nu in balbezit. Jałbrzyk geeft een lange en hoge pass. Soplica springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Gornakov rent richting de bal. Jałbrzyk rent richting de bal. Jałbrzyk geeft een hoge lob. Soplica bereikt de bal nog maar net als eerste. Soplica haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Bagietas geeft een hoge lob. Jałbrzyk kopt de bal weg. Soplica rent richting de bal. Soplica draait met de bal, schiet en ... Lukasson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.FELGUEIRAS - Leões da Avenida 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.FELGUEIRAS 58%, Leões da Avenida 42%.
F.C.FELGUEIRAS - Leões da Avenida 0:5