Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.ATOUGUIENSE KIKO SLB
taça Tactiek KIKO2023
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 51.3
very good Schieten very good
good Passen solid
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Ríos Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Ríos Rodríguez geeft een hoge lob. Tufo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegliński onderschept slim de pass. Jegliński probeert naar een medespeler te passen. Tufo rent richting de bal. Tufo haalt uit met een fantastische trap. Francis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nord bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanu onderschept slim de pass. Nwanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ATOUGUIENSE - KIKO SLB 1:0

24e minuut.
Ciampoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciampoli passt de bal zonder na te denken. Wierzycki rent richting de bal. Wierzycki schiet op doel. Geshev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.ATOUGUIENSE - KIKO SLB 1:1

26e minuut.
Jegliński geeft de bal voor. Nwanu kopt de bal weg. Daar is Ezel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tufo rent richting de bal. Tufo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
da Ponte onderschept slim de pass. da Ponte passt de bal zonder na te denken. Jegliński heeft problemen om de bal te vangen. Jegliński geeft de bal voor. Tufo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
da Ponte met een sublieme pass. Tolmanis rent richting de bal. Jegliński onderschept slim de pass. Jegliński geeft de bal voor. Nwanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ATOUGUIENSE - KIKO SLB 2:1

45e minuut.
Ciampoli rent richting de bal. Kightly verovert de bal door een tackle van achteren. Kightly geeft de bal voor. Jegliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegliński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.ATOUGUIENSE 61%, KIKO SLB 39%.
F.C.ATOUGUIENSE - KIKO SLB 2:1

47e minuut.
Wierzycki met de inworp. Ríos Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos Rodríguez geeft een hoge lob. Nwanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Nwanu is nu in balbezit. Tufo rent richting de bal. Nwanu is nu in balbezit. Tufo rent richting de bal. Tufo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Nwanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tufo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nwanu neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Francis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Tudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiadeiro onderschept slim de pass. Boiadeiro geeft een lange en hoge pass. Riggione is nu in balbezit. Riggione schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.ATOUGUIENSE - KIKO SLB 2:2

81e minuut.
Klungelig pakt Jegliński de bal. Tolmanis is nu in balbezit. Jegliński verovert de bal door een tackle van achteren. Jegliński geeft de bal voor. Tufo maakt een snoekduik en kopt de bal. Francis bokst de bal weg.

86e minuut.
Blute probeert naar een medespeler te passen. Nord bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanu onderschept slim de pass. Nwanu haalt uit met een fantastische trap. Francis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ATOUGUIENSE - KIKO SLB 3:2

90e minuut.
Nord kopt de bal weg. Blute heeft problemen om de bal te vangen. Nwanu is nu in balbezit. Nwanu haalt uit met een fantastische trap. Francis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ATOUGUIENSE - KIKO SLB 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.ATOUGUIENSE 47%, KIKO SLB 53%.
F.C.ATOUGUIENSE - KIKO SLB 4:2