Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reais Dragões Sporting Clube da Estrada
5-3-2 Rec Tactiek sce
58% Balbezit 42%
17% Spel op eigen helft 83%
41 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
56.3 gemiddelde waardering 40.1
outstanding Schieten adequate
solid Passen adequate
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Kopernik geeft een lange en hoge pass. Nędza is nu in balbezit. Claverie onderschept slim de pass. Creangă is nu in balbezit. Creangă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Creangă bereikt de bal nog maar net als eerste. Creangă schiet op doel. Shchaveliov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Sporting Clube da Estrada 1:0

6e minuut.
Klungelig pakt Baszkowski de bal. Baszkowski probeert naar een medespeler te passen. Creangă is nu in balbezit. Creangă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Sporting Clube da Estrada 2:0

10e minuut.
Parmentier probeert naar een medespeler te passen. Claverie rent richting de bal. Claverie passt de bal in één keer door. Parmentier is nu in balbezit. Parmentier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Claverie draait met de bal, schiet en ... Shchaveliov probeert naar een medespeler te passen. Sadıkoğlu kopt de bal weg. Creangă is nu in balbezit. Creangă geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Shchaveliov trapt de bal weg. Parmentier kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Claverie de bal onder controle te krijgen. Claverie haalt uit met een fantastische trap. Quialhos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Creangă bereikt de bal nog maar net als eerste. Creangă schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Parmentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Claverie bereikt de bal nog maar net als eerste. Parmentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Claverie rent richting de bal. Claverie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Lunático met een sublieme pass. Parmentier heeft problemen om de bal te vangen. Parmentier speelt de bal door. Creangă rent richting de bal. Creangă haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt Laub de bal. Creangă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelsson rent richting de bal. Creangă onderschept slim de pass. Creangă haalt uit met een fantastische trap. Shchaveliov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Creangă is nu in balbezit. Creangă schiet op doel. Shchaveliov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Sporting Clube da Estrada 3:0

31e minuut.
Pávek rent richting de bal. Laub geeft de bal voor. Ryndak kopt de bal weg. Claverie rent richting de bal. Claverie schiet op doel. De bal raakt de paal. Shchaveliov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Sadıkoğlu kopt de bal weg. Parmentier is nu in balbezit. Parmentier passt de bal zonder na te denken. Creangă bereikt de bal nog maar net als eerste. Creangă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Sporting Clube da Estrada 4:0

37e minuut.
Ryndak rent richting de bal. Ryndak geeft een hoge lob. Nelsson kopt de bal weg. Daar is Creangă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Creangă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Sporting Clube da Estrada 5:0

39e minuut.
Sadıkoğlu met een sublieme pass. Parmentier is nu in balbezit. Parmentier geeft de bal voor. Creangă springt en kopt de bal. Shchaveliov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Sporting Clube da Estrada 6:0

40e minuut.
Garrau verovert de bal door een tackle van achteren. Garrau geeft de bal voor. Claverie is nu in balbezit. Claverie haalt uit met een fantastische trap. Shchaveliov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Sporting Clube da Estrada 7:0

44e minuut.
Parmentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Parmentier passt de bal in één keer door. Creangă rent richting de bal. Creangă draait met de bal, schiet en ... Shchaveliov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Parmentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Parmentier passt de bal met de wreef. Claverie rent richting de bal. Claverie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Sporting Clube da Estrada 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reais Dragões 13%, Sporting Clube da Estrada 87%.
Reais Dragões - Sporting Clube da Estrada 8:0

48e minuut.
Sadıkoğlu met een snelle inworp. Parmentier heeft problemen om de bal te vangen. Parmentier geeft een lange en hoge pass. Creangă maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Sporting Clube da Estrada 9:0

52e minuut.
Laub bereikt de bal nog maar net als eerste. Laub geeft een lange en hoge pass. Creangă bereikt de bal nog maar net als eerste. Creangă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Sporting Clube da Estrada 10:0

52e minuut.
Krukowski met een sublieme pass. Rubico is nu in balbezit. Met opzet legt Creangă zijn tegenspeler op de grond. Creangă krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Vloeberghs verovert de bal door een tackle van achteren. Vloeberghs passt de bal zonder na te denken. Sadıkoğlu is nu in balbezit. Sadıkoğlu geeft een hoge lob. Creangă krijgt zijn hoofd ertegen. Shchaveliov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Quialhos met een sublieme pass. Pávek heeft problemen om de bal te vangen. Creangă is nu in balbezit. Creangă haalt uit met een fantastische trap. Shchaveliov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Claverie kopt de bal weg. Baszkowski is nu in balbezit. Claverie onderschept slim de pass. Claverie heeft problemen om de bal te vangen. Claverie haalt uit met een fantastische trap. Shchaveliov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Claverie bereikt de bal nog maar net als eerste. Claverie draait met de bal, schiet en ... Shchaveliov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Sporting Clube da Estrada 11:0

67e minuut.
Parmentier rent richting de bal. Parmentier passt de bal zonder na te denken. Creangă bereikt de bal nog maar net als eerste. Creangă draait met de bal, schiet en ... Nelsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shchaveliov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Sadıkoğlu probeert naar een medespeler te passen. Creangă heeft problemen om de bal te vangen. Oasenegre maakt een afschuwelijke overtreding. Oasenegre is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

72e minuut.
Nelsson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sadıkoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parmentier is nu in balbezit. Parmentier geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Parmentier met een sublieme pass. Creangă is nu in balbezit. Creangă passt de bal zonder na te denken. Claverie rent richting de bal. Claverie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Creangă bereikt de bal nog maar net als eerste. Parmentier geeft de bal voor. Claverie rent richting de bal. Claverie schiet op doel. Shchaveliov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Sporting Clube da Estrada 12:0

81e minuut.
Claverie is nu in balbezit. Daar is Creangă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parmentier speelt de bal door. Claverie bereikt de bal nog maar net als eerste. Claverie draait met de bal, schiet en ... Shchaveliov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Creangă is nu in balbezit. Creangă draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Krukowski kopt de bal weg. Ryndak is nu in balbezit. Ryndak passt de bal in één keer door. Creangă rent richting de bal. Creangă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Creangă geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Nelsson de bal onder controle te krijgen. Claverie rent richting de bal. Claverie draait met de bal, schiet en ... Shchaveliov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Sporting Clube da Estrada 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reais Dragões 22%, Sporting Clube da Estrada 78%.
Reais Dragões - Sporting Clube da Estrada 13:0