Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glorioso SLB berlengas dos farilhoes
A Tactiek leysin
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 14
51 gemiddelde waardering 53.1
excellent Schieten excellent
very good Passen solid
solid Verdedigen good


6e minuut.
de Oliveira probeert naar een medespeler te passen. Casquilho rent richting de bal. Casquilho geeft de bal voor. Celorico bereikt de bal nog maar net als eerste. Celorico draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Boroa met een sublieme pass. Šestal probeert naar een medespeler te passen. Calianaz is nu in balbezit. Antunes is nu in balbezit. Antunes schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - berlengas dos farilhoes 0:1

18e minuut.
Melegas probeert naar een medespeler te passen. Pena geeft een hoge lob. Antunes is nu in balbezit. Antunes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - berlengas dos farilhoes 0:2

19e minuut.
Calianaz rent richting de bal. Pena is nu in balbezit. Pena geeft een lange en hoge pass. Antunes maakt een snoekduik en kopt de bal. Barrenho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - berlengas dos farilhoes 0:3

20e minuut.
Klungelig pakt Damasio de bal. Antunes verovert de bal door een tackle van achteren. Caleiro begaat een overtreding. Antunes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dobre neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Šestal bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Oliveira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Damasio geeft de bal voor. Mansilha bokst de bal weg.

39e minuut.
Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Pena geeft een hoge lob. Antunes kopt de bal weg. Calianaz is nu in balbezit. Calianaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Amador bereikt de bal nog maar net als eerste. Amador geeft de bal voor. Boroa is nu in balbezit. Casquilho onderschept slim de pass. Casquilho schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorioso SLB 47%, berlengas dos farilhoes 53%.
Glorioso SLB - berlengas dos farilhoes 0:3

47e minuut.
Arribas is nu in balbezit. Dobre verovert de bal door een tackle van achteren. Pena met een sublieme pass. Calianaz rent richting de bal. Calianaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - berlengas dos farilhoes 0:4

50e minuut.
Celorico haalt uit met een fantastische trap. Leite probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arribas zal de hoekschop nemen. Casquilho springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - berlengas dos farilhoes 1:4

53e minuut.
de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira passt de bal in één keer door. Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Celorico onderschept slim de pass. Celorico draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Gerónimo is nu in balbezit. Arribas verovert de bal door een tackle van achteren. Arribas geeft een lange en hoge pass. Casquilho maakt een snoekduik en kopt de bal. Mansilha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - berlengas dos farilhoes 2:4

59e minuut.
Brito Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito Nunes geeft een hoge lob. Leite heeft problemen om de bal te vangen. Celorico rent richting de bal. Celorico draait met de bal, schiet en ... Mansilha bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Vencimento verovert de bal door een tackle van achteren. Pena is nu in balbezit. Pena geeft een hoge lob. Calianaz rent richting de bal. Calianaz haalt uit met een fantastische trap. Barrenho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
de Oliveira geeft een lange en hoge pass. Daar is Gerónimo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Celorico onderschept slim de pass. Celorico haalt uit met een fantastische trap. Mansilha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - berlengas dos farilhoes 3:4

83e minuut.
Brito Nunes heeft problemen om de bal te vangen. Brito Nunes geeft een hoge lob. Casquilho bereikt de bal nog maar net als eerste. Casquilho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Glorioso SLB - berlengas dos farilhoes 4:4

88e minuut.
Frontoura bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontoura geeft een lange en hoge pass. Calianaz is nu in balbezit. Calianaz schiet op doel. Barrenho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - berlengas dos farilhoes 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorioso SLB 46%, berlengas dos farilhoes 54%.
Glorioso SLB - berlengas dos farilhoes 4:5