Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mangualde Assoc.`s G. D. Relemé
anzol Tactiek releme-532W
54% Balbezit 46%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
58.4 gemiddelde waardering 65.6
very good Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Losa Hervera verovert de bal door een tackle van achteren. Losa Hervera met een sublieme pass. Matamouros probeert naar een medespeler te passen. Crispim rent richting de bal. Crispim schiet op doel. Šikavičius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Czetwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispim onderschept slim de pass. Vidinha is nu in balbezit. Vidinha draait met de bal, schiet en ... Šikavičius werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - G. D. Relemé 0:1

25e minuut.
Klungelig pakt Aïdara de bal. Losa Hervera rent richting de bal. Losa Hervera passt de bal in één keer door. Vidinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidinha haalt uit met een fantastische trap. Šikavičius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Crispim bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispim geeft de bal voor. Vidinha maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - G. D. Relemé 0:2

41e minuut.
Matamouros probeert naar een medespeler te passen. Crispim bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispim passt de bal zonder na te denken. Vidinha is nu in balbezit. Vidinha draait met de bal, schiet en ... Šikavičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangualde Assoc.`s 62%, G. D. Relemé 38%.
Mangualde Assoc.`s - G. D. Relemé 0:2

46e minuut.
Alquemim komt het veld opgelopen. Nwanu komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Daar is Matamouros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matamouros speelt de bal door. Vidinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidinha draait met de bal, schiet en ... Šikavičius werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - G. D. Relemé 0:3

57e minuut.
Losa Hervera speelt de bal door. Alquemim is nu in balbezit. Alquemim met een sublieme pass. Vidinha is nu in balbezit. Vidinha haalt uit met een fantastische trap. Šikavičius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Slavíček geeft een hoge lob. Czetwertyński kopt de bal weg. Daar is Nwanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidinha haalt uit met een fantastische trap. Šikavičius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Doeltrap. Peredo komt het veld opgelopen. Habeth komt het veld opgelopen. Cărămidaru komt het veld opgelopen. Pinceli komt het veld opgelopen. Šikavičius trapt de bal weg. Slavíček kopt de bal weg. Daar is Matamouros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matamouros geeft de bal voor. Crispim maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Aïdara rent richting de bal. Alquemim rent richting de bal. Alquemim speelt de bal door. Crispim bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispim haalt uit met een fantastische trap. Šikavičius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pinceli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinceli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - G. D. Relemé 0:4

75e minuut.
Daar is Anastacio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habeth bereikt de bal nog maar net als eerste. Habeth passt de bal zonder na te denken. Pinceli rent richting de bal. Pinceli schiet op doel. Šikavičius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Czetwertyński kopt de bal weg. Espada heeft problemen om de bal te vangen. Habeth met een sublieme pass. Pinceli rent richting de bal. Pinceli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangualde Assoc.`s 81%, G. D. Relemé 19%.
Mangualde Assoc.`s - G. D. Relemé 0:4