Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:04
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Benfica Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 12938
Benfica JP Great Team
jn Tactiek ATT
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 9
52.5 gemiddelde waardering 47.6
solid Schieten solid
good Passen adequate
very good Verdedigen adequate


7e minuut.
Grajeda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kliba de bal. Kliba probeert naar een medespeler te passen. Valencia is nu in balbezit. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica JP - Great Team 1:0

19e minuut.
Klungelig pakt Portel de bal. Portel met een sublieme pass. Bačkora rent richting de bal. Politankiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Politankiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Tajner trapt de bal weg van het doel. Arnaldes kopt de bal weg. Politankiewicz is nu in balbezit. Politankiewicz draait met de bal, schiet en ... Tajner probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Portel geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Sitio. Goede buitenspelval van de verdediging. Bajzát neemt vlug de vrije trap. Płaczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaczkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Kliba met een snelle inworp. Grajeda probeert naar een medespeler te passen. Płaczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaczkowski draait met de bal, schiet en ... Bulcke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica JP - Great Team 2:0

29e minuut.
Bajzát probeert naar een medespeler te passen. Grajeda is nu in balbezit. Grajeda passt de bal zonder na te denken. Fernández Benito rent richting de bal. Fernández Benito haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Klungelig pakt Semico de bal. Płaczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Semico tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Semico krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfica JP 38%, Great Team 62%.
Benfica JP - Great Team 2:0

62e minuut.
Arnaldes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Politankiewicz geeft een hoge lob. Tyszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pevide verovert de bal door een tackle van achteren. Pevide schiet op doel. Tajner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Portel geeft een hoge lob. Gabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sitio krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Kliba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kliba probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fernández Benito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płaczkowski is nu in balbezit. Płaczkowski schiet op doel. Bulcke bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfica JP 40%, Great Team 60%.
Benfica JP - Great Team 2:0