Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Semente Atomica Portimonense Sporting Club
Atomicamax Tactiek Virus
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62 gemiddelde waardering 50.6
very good Schieten solid
excellent Passen solid
outstanding Verdedigen very good


2e minuut.
Mavropoulos geeft een hoge lob. Sedmák rent richting de bal. Sedmák geeft een lange en hoge pass. Rask geeft een lange en hoge pass. Futrasov maakt een snoekduik en kopt de bal. Sulák bokst de bal weg.

9e minuut.
Carvajal passt de bal in één keer door. Peensalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peensalu passt de bal in één keer door. Konecki rent richting de bal. Konecki schiet op doel. De los Ríos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Rask bereikt de bal nog maar net als eerste. Rask passt de bal met de wreef. Arouca geeft de bal voor. Varga springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semente Atomica - Portimonense Sporting Club 1:0

24e minuut.
Konecki controleert de bal met de borst. Rupała is nu in balbezit. Konecki onderschept slim de pass. Konecki draait met de bal, schiet en ... De los Ríos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Semente Atomica - Portimonense Sporting Club 1:1

44e minuut.
Sulák speelt de bal door. Konecki kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rupała de bal onder controle te krijgen. Jurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurov schiet op doel. De los Ríos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semente Atomica 39%, Portimonense Sporting Club 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Semente Atomica - Portimonense Sporting Club 1:1

50e minuut.
Arouca probeert naar een medespeler te passen. Futrasov rent richting de bal. Futrasov passt de bal met de wreef. Varga rent richting de bal. Varga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Semente Atomica - Portimonense Sporting Club 2:1

51e minuut.
Jurov passt de bal zonder na te denken. Konecki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thanh Tuấn. Thanh Tuấn krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Thanh Tuấn probeert naar een medespeler te passen. Varga is nu in balbezit. Carvajal rent richting de bal. Varga onderschept slim de pass. Varga schiet op doel. Sulák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Arouca speelt de bal door. Futrasov is nu in balbezit. Futrasov passt de bal in één keer door. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Sulák trapt de bal weg. Zawiejski probeert naar een medespeler te passen. Peensalu probeert naar een medespeler te passen. Konecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Futrasov is nu in balbezit. Futrasov passt de bal met de wreef. Arouca is nu in balbezit. Arouca met een sublieme pass. Futrasov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Fuzio met een sublieme pass. Arouca probeert naar een medespeler te passen. Futrasov met een sublieme pass. Arouca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arouca geeft een lange en hoge pass. Sulák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Daar is Jurov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sedmák bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Jurov zijn tegenspeler op de grond. Jurov krijgt een gele kaart. Sedmák is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arouca met een snel genomen vrije trap. Futrasov springt en kopt de bal. Sulák bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semente Atomica 40%, Portimonense Sporting Club 60%.
Semente Atomica - Portimonense Sporting Club 2:1