Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quinta da Caldeira FC mordafoka-team
343 Tactiek paty
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
20 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 37.3
outstanding Schieten good
solid Passen adequate
very good Verdedigen good


8e minuut.
Bubnov verovert de bal door een tackle van achteren. Bubnov passt de bal zonder na te denken. Łukowski met een sublieme pass. Witkowski rent richting de bal. Witkowski passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Witkowski speelt de bal door. Gaca rent richting de bal. Lima onderschept slim de pass. Lima schiet op doel. Germini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quinta da Caldeira FC - mordafoka-team 1:0

16e minuut.
Turuncu kopt de bal weg. Łukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Paesen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paesen geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres geeft een hoge lob. Lima is nu in balbezit. Sisask bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisask schiet op doel. Germini bokst de bal weg. Bubnov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bubnov geeft een lange en hoge pass. Daar is Gaca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quinta da Caldeira FC - mordafoka-team 2:0

28e minuut.
Łukowski probeert naar een medespeler te passen. Torres heeft problemen om de bal te vangen. Torres passt de bal met de wreef. Łukowski geeft een lange en hoge pass. Sisask springt en kopt de bal. Germini bokst de bal weg.

31e minuut.
Sisask rent richting de bal. Sisask passt de bal zonder na te denken. Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Lima schiet op doel. Germini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quinta da Caldeira FC - mordafoka-team 3:0

36e minuut.
Bubnov passt de bal in één keer door. Witkowski is nu in balbezit. Witkowski passt de bal zonder na te denken. Sisask is nu in balbezit. Sisask draait met de bal, schiet en ... Germini bokst de bal weg.

45e minuut.
Torres passt de bal met de wreef. Witkowski rent richting de bal. Witkowski met een sublieme pass. Sisask is nu in balbezit. Sisask schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quinta da Caldeira FC 41%, mordafoka-team 59%.
Quinta da Caldeira FC - mordafoka-team 3:0

47e minuut.
Witkowski onderschept slim de pass. Witkowski probeert naar een medespeler te passen. Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Lima schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Paesen met de inworp. Witkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Witkowski probeert naar een medespeler te passen. Lima is nu in balbezit. Lima schiet op doel. Germini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Staruchowicz rent richting de bal. Bubnov onderschept slim de pass. Bubnov probeert naar een medespeler te passen. Sisask rent richting de bal. Sisask schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quinta da Caldeira FC - mordafoka-team 4:0

69e minuut.
Barakauskis passt de bal met de wreef. Tekiralan heeft problemen om de bal te vangen. Tekiralan probeert naar een medespeler te passen. Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Witkowski is nu in balbezit. Witkowski geeft de bal voor. Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisask is nu in balbezit. Sisask draait met de bal, schiet en ... Germini bokst de bal weg.

78e minuut.
Łukowski passt de bal zonder na te denken. Buelinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Bubnov verovert de bal door een tackle van achteren. Bubnov geeft de bal voor. Sisask maakt een snoekduik en kopt de bal. Germini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Germini probeert naar een medespeler te passen. Łukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukowski speelt de bal door. Lima rent richting de bal. Lima schiet op doel. Germini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Ibănescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paesen neemt de hoekschop. Sisask bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisask haalt uit met een fantastische trap. Germini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Quinta da Caldeira FC - mordafoka-team 5:0

90e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Germini niet meer kan verder spelen. Schelbert komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quinta da Caldeira FC 37%, mordafoka-team 63%.
Quinta da Caldeira FC - mordafoka-team 5:0