Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Semente Atomica S.C Salgueiros
Atomicamax Tactiek lfa 2
59% Balbezit 41%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.6 gemiddelde waardering 62
very good Schieten outstanding
very good Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


1e minuut.
Tellier is nu in balbezit. Tellier geeft de bal voor. Korzeniewski is nu in balbezit. Korzeniewski schiet op doel. De los Ríos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Rupała geeft een lange en hoge pass. Varga kopt de bal weg. Pasek is nu in balbezit. Varga verovert de bal door een tackle van achteren. Varga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Arango rent richting de bal. Daar is Arango, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arango passt de bal in één keer door. Korzeniewski rent richting de bal. Korzeniewski draait met de bal, schiet en ... De los Ríos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Aranciata is nu in balbezit. Arango verovert de bal door een tackle van achteren. Arango geeft de bal voor. Korzeniewski rent richting de bal. Korzeniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Semente Atomica - S.C Salgueiros 0:1

21e minuut.
Arango is nu in balbezit. Aranciata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arango raakt geblesseerd tijdens het duel. Tellier zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Korzeniewski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Golz met een sublieme pass. Arango heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Allievi. Allievi krijgt een gele kaart. Arango is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tellier met een snel genomen vrije trap. Arango kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Arouca met een sublieme pass. Futrasov geeft een hoge lob. Pasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga onderschept slim de pass. Varga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dumitrescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Tellier met een sublieme pass. Korzeniewski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rupała. Rupała krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Rask kan de bal niet met de borst controleren. Tellier speelt de bal door. Korzeniewski met een sublieme pass. Arango rent richting de bal. Arango draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Govedarica heeft problemen om de bal te vangen. Govedarica geeft de bal voor. Korzeniewski kopt de bal weg. Arango rent richting de bal. Arango schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rupała bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupała geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Govedarica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tellier geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semente Atomica 44%, S.C Salgueiros 56%.
Semente Atomica - S.C Salgueiros 0:1

55e minuut.
Rask is nu in balbezit. Rask passt de bal in één keer door. Varga is nu in balbezit. Varga schiet op doel. Dumitrescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Semente Atomica - S.C Salgueiros 1:1

58e minuut.
Rask is nu in balbezit. Rask passt de bal met de wreef. Varga is nu in balbezit. Varga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Golz probeert de bal met de borst te controleren. Golz probeert naar een medespeler te passen. Korzeniewski heeft problemen om de bal te vangen. Korzeniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Semente Atomica - S.C Salgueiros 1:2

63e minuut.
Babo verovert de bal door een tackle van achteren. Babo geeft een lange en hoge pass. Golz met een sublieme pass. Arango heeft problemen om de bal te vangen. Arango schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Klungelig pakt Thanh Tuấn de bal. Korzeniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellier met een sublieme pass. Arango heeft problemen om de bal te vangen. Arango schiet op doel. De los Ríos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Tellier probeert naar een medespeler te passen. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango passt de bal in één keer door. Korzeniewski is nu in balbezit. Korzeniewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Rask probeert de bal aan de voet te houden. Pasek probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Thanh Tuấn de bal onder controle te krijgen. Arango is nu in balbezit. Arango draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Tellier is nu in balbezit. Tellier geeft de bal voor. Golz kopt de bal weg. Arango rent richting de bal. Korzeniewski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Govedarica neemt de hoekschop. Korzeniewski maakt een snoekduik en kopt de bal. De los Ríos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Rask bereikt de bal nog maar net als eerste. Rask passt de bal in één keer door. Fuzio rent richting de bal. Fuzio geeft een lange en hoge pass. Futrasov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Semente Atomica - S.C Salgueiros 2:2

83e minuut.
Rask passt de bal zonder na te denken. Daar is Fuzio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuzio speelt de bal door. Varga is nu in balbezit. Varga haalt uit met een fantastische trap. Dumitrescu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semente Atomica 49%, S.C Salgueiros 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Semente Atomica - S.C Salgueiros 2:2