Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:00
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Benfica Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 14936
Benfica JP G. D. Relemé
jn Tactiek releme-532W
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
51.1 gemiddelde waardering 63.4
solid Schieten excellent
good Passen excellent
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Grajeda kopt de bal weg. Falardo probeert de bal aan de voet te houden. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia draait met de bal, schiet en ... Odinolfi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica JP - G. D. Relemé 1:0

11e minuut.
Sequeira met een sublieme pass. Pinceli bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispim is nu in balbezit. Pinceli is nu in balbezit. Pinceli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Gabella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crispim rent richting de bal. Crispim haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gabella de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Benfica JP - G. D. Relemé 1:1

26e minuut.
Losa Hervera onderschept slim de pass. Losa Hervera met een sublieme pass. Alquemim bereikt de bal nog maar net als eerste. Alquemim geeft een lange en hoge pass. Crispim krijgt zijn hoofd ertegen. Tajner bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica JP - G. D. Relemé 1:2

42e minuut.
Losa Hervera rent richting de bal. Losa Hervera geeft een hoge lob. de Juanas heeft problemen om de bal te vangen. Crispim is nu in balbezit. Crispim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfica JP 75%, G. D. Relemé 25%.
Benfica JP - G. D. Relemé 1:2

75e minuut.
Alquemim geeft een hoge lob. Pinceli heeft problemen om de bal te vangen. Tyszkiewicz is nu in balbezit. Pinceli onderschept slim de pass. Pinceli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Matamouros passt de bal in één keer door. Crispim rent richting de bal. Crispim passt de bal met de wreef. Pinceli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinceli haalt uit met een fantastische trap. Tajner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Płaczkowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Nośka maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. de Juanas heeft problemen om de bal te vangen. Crispim is nu in balbezit. Crispim haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfica JP 62%, G. D. Relemé 38%.
Benfica JP - G. D. Relemé 1:2