Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mangualde Assoc.`s Vale FC
Contend Tactiek 2023 541
66% Balbezit 34%
38% Spel op eigen helft 62%
24 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 31.2
incredible Schieten poor
formidable Passen adequate
excellent Verdedigen average


5e minuut.
Anastacio met een snelle inworp. Mau Feitio rent richting de bal. Cărămidaru onderschept slim de pass. Cărămidaru geeft een hoge lob. Freira maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Reimonde geeft een hoge lob. Corolico kopt de bal weg. Freira bereikt de bal nog maar net als eerste. Freira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - Vale FC 1:0

11e minuut.
Freira is nu in balbezit. Mizurado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Freira raakt geblesseerd tijdens het duel. Mizurado heeft problemen om de bal te vangen. Gago met een snel genomen vrije trap. Freira krijgt zijn hoofd ertegen. Granado bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - Vale FC 2:0

12e minuut.
Espada rent richting de bal. Espada passt de bal zonder na te denken. Daar is Mizurado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freira bereikt de bal nog maar net als eerste. Freira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - Vale FC 3:0

15e minuut.
Gago probeert naar een medespeler te passen. Cărămidaru heeft problemen om de bal te vangen. Cărămidaru passt de bal zonder na te denken. Freira is nu in balbezit. Freira schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - Vale FC 4:0

17e minuut.
Nissilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Nissilä passt de bal met de wreef. Freira rent richting de bal. Freira schiet op doel. Granado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - Vale FC 5:0

21e minuut.
Caldas rent richting de bal. Caldas passt de bal in één keer door. Nissilä speelt de bal door. Klungelig pakt Freira de bal. Freira haalt uit met een fantastische trap. Granado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Nissilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Nissilä passt de bal in één keer door. Cărămidaru geeft een hoge lob. Freira springt en kopt de bal. Klungelig pakt Pombeiro de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Freira is nu in balbezit. Nissilä rent richting de bal. Nissilä passt de bal zonder na te denken. Freira is nu in balbezit. Freira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - Vale FC 6:0

44e minuut.
Cărămidaru passt de bal in één keer door. Corolico rent richting de bal. Corolico passt de bal zonder na te denken. Freira is nu in balbezit. Freira draait met de bal, schiet en ... Granado bokst de bal weg.

45e minuut.
Corolico heeft problemen om de bal te vangen. Corolico passt de bal in één keer door. Freira rent richting de bal. Freira draait met de bal, schiet en ... Granado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - Vale FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangualde Assoc.`s 35%, Vale FC 65%.
Mangualde Assoc.`s - Vale FC 7:0

51e minuut.
Pombeiro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Espada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Corolico bereikt de bal nog maar net als eerste. Corolico schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Gago onderschept slim de pass. Gago probeert naar een medespeler te passen. Daar is Freira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freira draait met de bal, schiet en ... Granado probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Ţărus heeft problemen om de bal te vangen. Corolico bereikt de bal nog maar net als eerste. Corolico schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Natividade komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Espada passt de bal in één keer door. Freira bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Koprivarov zijn tegenspeler op de grond. Koprivarov krijgt een gele kaart. Freira raakt geblesseerd tijdens het duel. Gago zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Freira springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Mizurado de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - Vale FC 8:0

72e minuut.
Nissilä is nu in balbezit. Nissilä passt de bal zonder na te denken. Freira bereikt de bal nog maar net als eerste. Freira draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Anastacio speelt de bal door. Nissilä probeert naar een medespeler te passen. Corolico rent richting de bal. Corolico draait met de bal, schiet en ... Granado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - Vale FC 9:0

76e minuut.
Caldas verovert de bal door een tackle van achteren. Caldas geeft een hoge lob. Pombeiro is nu in balbezit. Freira onderschept slim de pass. Freira haalt uit met een fantastische trap. Granado bokst de bal weg.

84e minuut.
Koprivarov onderschept slim de pass. Koprivarov probeert naar een medespeler te passen. Pombeiro rent richting de bal. Corolico is nu in balbezit. Corolico draait met de bal, schiet en ... Granado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangualde Assoc.`s 42%, Vale FC 58%.
Mangualde Assoc.`s - Vale FC 9:0