Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mordafoka-team Portimonense Sporting Club
paty Tactiek real
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 53.1
solid Schieten formidable
average Passen very good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Tekiralan passt de bal met de wreef. Buelinckx is nu in balbezit. Buelinckx geeft een lange en hoge pass. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Portimonense Sporting Club 1:0

10e minuut.
Jurov speelt de bal door. Ibănescu is nu in balbezit. Konecki onderschept slim de pass. Konecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mordafoka-team - Portimonense Sporting Club 1:1

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buelinckx met een snelle inworp. Jurov probeert naar een medespeler te passen. Konecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konecki schiet op doel. Schelbert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Staruchowicz geeft een lange en hoge pass. Jurov kopt de bal weg. Niżnik is nu in balbezit. Konecki verovert de bal door een tackle van achteren. Konecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Portimonense Sporting Club 1:2

13e minuut.
Inworp. Jurov met een snelle inworp. Zawiejski geeft de bal voor. Konecki rent richting de bal. Konecki schiet op doel. Schelbert bokst de bal weg. Een oude blessure zorgt ervoor dat Schelbert niet meer kan verder spelen. Toirac komt het veld opgelopen. Peensalu neemt de hoekschop. Konecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Portimonense Sporting Club 1:3

16e minuut.
Çapraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Çapraz passt de bal in één keer door. Gaca rent richting de bal. Konecki onderschept slim de pass. Konecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Portimonense Sporting Club 1:4

19e minuut.
Jurov probeert naar een medespeler te passen. Konecki rent richting de bal. Niżnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Konecki verovert de bal door een tackle van achteren. Konecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Portimonense Sporting Club 1:5

27e minuut.
Konecki passt de bal zonder na te denken. Peensalu rent richting de bal. Peensalu geeft een hoge lob. Konecki rent richting de bal. Konecki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Portimonense Sporting Club 1:6

29e minuut.
Çapraz rent richting de bal. Çapraz geeft een lange en hoge pass. Konecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Portimonense Sporting Club 1:7

30e minuut.
Zawiejski speelt de bal door. Çapraz heeft problemen om de bal te vangen. Çapraz speelt de bal door. Peensalu is nu in balbezit. Peensalu geeft een lange en hoge pass. Toirac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Konecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Konecki is nu in balbezit. Konecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Portimonense Sporting Club 1:8

33e minuut.
Buelinckx rent richting de bal. Jurov verovert de bal door een tackle van achteren. Staruchowicz is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jurov neemt de hoekschop. Toirac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ibănescu heeft problemen om de bal te vangen. Konecki rent richting de bal. Konecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Portimonense Sporting Club 1:9

37e minuut.
Konecki rent richting de bal. Niżnik onderschept slim de pass. Zawiejski verovert de bal door een tackle van achteren. Jurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Portimonense Sporting Club 1:10

38e minuut.
Tekiralan met een sublieme pass. Padineanu heeft problemen om de bal te vangen. Padineanu passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Portimonense Sporting Club 1:11

40e minuut.
Carvajal geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buelinckx met de inworp. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Staruchowicz geeft de bal voor. Inworp. Jurov met een snelle inworp. Zawiejski is nu in balbezit. Zawiejski geeft de bal voor. Toirac bokst de bal weg. Konecki rent richting de bal. Konecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Portimonense Sporting Club 1:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mordafoka-team 58%, Portimonense Sporting Club 42%.
mordafoka-team - Portimonense Sporting Club 1:12

46e minuut.
Çapraz passt de bal met de wreef. Daar is Zawiejski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zawiejski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jurov de bal. Jurov geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Portimonense Sporting Club 1:13

47e minuut.
Buelinckx geeft de bal voor. Carvajal rent richting de bal. Carvajal geeft een hoge lob. Konecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konecki schiet op doel. Toirac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Portimonense Sporting Club 1:14

49e minuut.
Barakauskis is nu in balbezit. Çapraz verovert de bal door een tackle van achteren. Çapraz geeft een lange en hoge pass. Jurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Konecki de bal onder controle te krijgen. Jurov rent richting de bal. Jurov geeft een lange en hoge pass. Konecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konecki draait met de bal, schiet en ... Toirac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

56e minuut.
Zawiejski probeert naar een medespeler te passen. Przerwa rent richting de bal. Przerwa geeft een hoge lob. Konecki rent richting de bal. Konecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Çapraz heeft problemen om de bal te vangen. Turuncu is nu in balbezit. Turuncu passt de bal in één keer door. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Çapraz is nu in balbezit. Zawiejski met een sublieme pass. Daar is Konecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konecki schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Doeltrap. Toirac trapt de bal weg. Jurov kopt de bal weg. Konecki is nu in balbezit. Konecki schiet op doel. Toirac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Portimonense Sporting Club 1:15

67e minuut.
Ibănescu kopt de bal weg. Staruchowicz heeft problemen om de bal te vangen. Jurov speelt de bal door. Konecki is nu in balbezit. Konecki draait met de bal, schiet en ... Toirac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Portimonense Sporting Club 1:16

74e minuut.
Staruchowicz probeert de bal aan de voet te houden. Çapraz speelt de bal door. Konecki rent richting de bal. Konecki draait met de bal, schiet en ... Ibănescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Portimonense Sporting Club 1:17

76e minuut.
Przerwa passt de bal in één keer door. Carvajal is nu in balbezit. Carvajal geeft een lange en hoge pass. Konecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konecki draait met de bal, schiet en ... Toirac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Staruchowicz heeft problemen om de bal te vangen. Konecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konecki draait met de bal, schiet en ... Toirac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Portimonense Sporting Club 1:18

79e minuut.
Nestorović geeft een hoge lob. Sulák speelt de bal door. Gaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Konecki onderschept slim de pass. Konecki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Klungelig pakt Jurov de bal. Jurov met een sublieme pass. Konecki rent richting de bal. Konecki draait met de bal, schiet en ... Ibănescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mordafoka-team 60%, Portimonense Sporting Club 40%.
mordafoka-team - Portimonense Sporting Club 1:18