Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bonhos FC Paulo74
451 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 26.2
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft een hoge lob. Pieronek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cavilhas is nu in balbezit. Cavilhas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Goulart is nu in balbezit. Violante rent richting de bal. Violante speelt de bal door. Cavilhas is nu in balbezit. Cavilhas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Bairro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavilhas verovert de bal door een tackle van achteren. Cavilhas speelt de bal door. Pieronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieronek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonhos FC - Paulo74 0:1

42e minuut.
Violante probeert de bal aan de voet te houden. Cavilhas bereikt de bal nog maar net als eerste. dos Tomates bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavilhas verovert de bal door een tackle van achteren. Cavilhas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Flores met de inworp. Goulart bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulart geeft een lange en hoge pass. Pieronek rent richting de bal. Pieronek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bonhos FC 64%, Paulo74 36%.
Bonhos FC - Paulo74 0:1

55e minuut.
Coruche probeert naar een medespeler te passen. Pieronek is nu in balbezit. Cavilhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieronek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bonhos FC - Paulo74 0:2

56e minuut.
Gusmão met een sublieme pass. Santa Maria heeft problemen om de bal te vangen. Pieronek rent richting de bal. Pieronek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Flores probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Catalão bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores rent richting de bal. Catalão verovert de bal door een tackle van achteren. Catalão haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Santa Maria kopt de bal weg. Inworp. Coruche met de inworp. Cavilhas kan de bal niet met de borst controleren. Cavilhas geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bonhos FC 59%, Paulo74 41%.
Bonhos FC - Paulo74 0:2