Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Valkyrie SportingPortugal
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
68% Spel op eigen helft 32%
7 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Arroio met de inworp. Estacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Troviscal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Estacio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lago met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Papança geeft een lange en hoge pass. Sobral kopt de bal weg. Troviscal is nu in balbezit. Estacio is nu in balbezit. Estacio haalt uit met een fantastische trap. Visconde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Lago probeert naar een medespeler te passen. Craveiro is nu in balbezit. Craveiro geeft een lange en hoge pass. Abulhe rent richting de bal. Abulhe haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Carvalhosa rent richting de bal. Carvalhosa geeft een lange en hoge pass. Reino controleert de bal met de borst. Abulhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Abulhe draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Alface bereikt de bal nog maar net als eerste. Alface passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Parente de bal onder controle te krijgen. Besteirinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteirinha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Lago kopt de bal weg. Estacio rent richting de bal. Sobral is nu in balbezit. Estacio onderschept slim de pass. Estacio draait met de bal, schiet en ... Visconde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Carvalhosa passt de bal zonder na te denken. Troviscal heeft problemen om de bal te vangen. Estacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Estacio haalt uit met een fantastische trap. Visconde probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Valkyrie - SportingPortugal 0:1

42e minuut.
Parente bereikt de bal nog maar net als eerste. Parente speelt de bal door. Lago is nu in balbezit. Pardal verovert de bal door een tackle van achteren. Pardal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Valkyrie 68%, SportingPortugal 32%.
AFC Valkyrie - SportingPortugal 0:1

59e minuut.
Arroio met de inworp. Estacio is nu in balbezit. Estacio draait met de bal, schiet en ... Nogueira rent richting de bal. Nogueira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Santarim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abulhe rent richting de bal. Santarim rent richting de bal. Abulhe onderschept slim de pass. Abulhe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Medina trapt de bal weg. Estacio kopt de bal weg. Sobral heeft problemen om de bal te vangen. Besteirinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteirinha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Valkyrie 68%, SportingPortugal 32%.
AFC Valkyrie - SportingPortugal 0:1