Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Por Conta da Casa UDLeiria
Normal Tactiek minha
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 46.7
poor Schieten formidable
weak Passen excellent
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Gailing onderschept slim de pass. Gailing passt de bal zonder na te denken. Peraić probeert naar een medespeler te passen. Jara rent richting de bal. Jara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - UDLeiria 0:1

3e minuut.
Chianca is nu in balbezit. Chianca geeft een hoge lob. Pequeno kopt de bal weg. Gailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailing schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Klungelig pakt Quedas de bal. Jaua is nu in balbezit. Jaua geeft een lange en hoge pass. Jara springt en kopt de bal. Pinto Molhadinho probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - UDLeiria 0:2

6e minuut.
Amora probeert naar een medespeler te passen. Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara met een sublieme pass. Gailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailing haalt uit met een fantastische trap. Pinto Molhadinho bokst de bal weg.

8e minuut.
Balajcza kopt de bal weg. Pinto Molhadinho speelt de bal door. Chulapa kopt de bal weg. Balajcza rent richting de bal. Balajcza geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Biajgo passt de bal met de wreef. Peraić rent richting de bal. Peraić met een sublieme pass. Gailing is nu in balbezit. Gailing schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - UDLeiria 0:3

12e minuut.
Peraić rent richting de bal. Peraić passt de bal in één keer door. Gailing heeft problemen om de bal te vangen. Gailing haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - UDLeiria 0:4

16e minuut.
Jaua passt de bal in één keer door. Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara passt de bal in één keer door. Gailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailing haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Pequeno geeft de bal voor. Inworp. Balajcza met de inworp. Peraić rent richting de bal. Peraić geeft een hoge lob. Pinto Molhadinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Gailing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gailing haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - UDLeiria 0:5

19e minuut.
Carneiro geeft een hoge lob. Jaua probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jara de bal. Gailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - UDLeiria 0:6

22e minuut.
Balajcza met een sublieme pass. Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara geeft de bal voor. Gailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailing draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Balajcza met een sublieme pass. Chulapa heeft problemen om de bal te vangen. Chulapa met een sublieme pass. Jaua geeft een lange en hoge pass. Jara springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bernardes probeert naar een medespeler te passen. Pequeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraić onderschept slim de pass. Peraić geeft de bal voor. Gailing maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - UDLeiria 0:7

31e minuut.
Jaua rent richting de bal. Jaua probeert naar een medespeler te passen. Peraić probeert naar een medespeler te passen. Jara rent richting de bal. Jara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jaua geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jara maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Raio is nu in balbezit. Biajgo verovert de bal door een tackle van achteren. Biajgo passt de bal met de wreef. Jaua geeft een hoge lob. Jara springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Bernardes geeft een lange en hoge pass. Damas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chulapa begaat een overtreding. Chulapa krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Amora is nu in balbezit. Peraić onderschept slim de pass. Peraić passt de bal met de wreef. Daar is Gailing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gailing haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - UDLeiria 0:8

37e minuut.
Carneiro heeft problemen om de bal te vangen. Jaua is nu in balbezit. Jaua geeft een hoge lob. Gailing krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - UDLeiria 0:9

39e minuut.
Balajcza speelt de bal door. Gailing is nu in balbezit. Peraić speelt de bal door. Jara rent richting de bal. Jara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pinedo heeft problemen om de bal te vangen. Vigoso is nu in balbezit. Pinedo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vigoso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Raio zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - UDLeiria 1:9

43e minuut.
Balajcza met een sublieme pass. Peraić probeert naar een medespeler te passen. Gailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailing schiet op doel. Pinto Molhadinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Jaua geeft de bal voor. Jara krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - UDLeiria 1:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Por Conta da Casa 76%, UDLeiria 24%.
Por Conta da Casa - UDLeiria 1:10

49e minuut.
Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardes onderschept slim de pass. Peraić onderschept slim de pass. Klungelig pakt Peraić de bal. Peraić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - UDLeiria 1:11

52e minuut.
Jaua bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaua passt de bal met de wreef. Jara rent richting de bal. Jara haalt uit met een fantastische trap. Bernardes probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Raio passt de bal met de wreef. Balajcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Balajcza geeft een lange en hoge pass. Gailing springt en kopt de bal. Pinto Molhadinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - UDLeiria 1:12

56e minuut.
Chianca bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraić onderschept slim de pass. Peraić met een sublieme pass. Gailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailing haalt uit met een fantastische trap. Pinto Molhadinho bokst de bal weg.

57e minuut.
Kovachev geeft de bal voor. Daar is Chianca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peraić met een sublieme pass. Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara haalt uit met een fantastische trap. Paal!

60e minuut.
Klungelig pakt Balajcza de bal. Balajcza passt de bal met de wreef. Jara is nu in balbezit. Jara geeft een hoge lob. Gailing bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Chulapa passt de bal in één keer door. Carneiro is nu in balbezit. Jaua onderschept slim de pass. Klungelig pakt Jaua de bal. Jaua geeft de bal voor. Pinto Molhadinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jara heeft problemen om de bal te vangen. Jara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - UDLeiria 1:13

67e minuut.
Peraić is nu in balbezit. Peraić probeert naar een medespeler te passen. Gailing rent richting de bal. Gailing schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bernardes de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Balajcza neemt de hoekschop. Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Balajcza heeft problemen om de bal te vangen. Balajcza geeft de bal voor. Klungelig pakt Gailing de bal. Gailing draait met de bal, schiet en ... Pinto Molhadinho probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Jara de bal. Jara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - UDLeiria 1:14

70e minuut.
Amora rent richting de bal. Peraić onderschept slim de pass. Peraić speelt de bal door. Jara is nu in balbezit. Jara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Raio is nu in balbezit. Biajgo verovert de bal door een tackle van achteren. Biajgo passt de bal in één keer door. Jaua geeft een hoge lob. Bernardes controleert de bal met de borst. Pinto Molhadinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jara heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - UDLeiria 1:15

72e minuut.
Vigoso speelt de bal door. Raio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailing verovert de bal door een tackle van achteren. Gailing haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Jaua met een sublieme pass. Peraić is nu in balbezit. Peraić met een sublieme pass. Gailing is nu in balbezit. Gailing geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Biajgo is nu in balbezit. Biajgo geeft de bal voor. Gailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailing geeft de bal voor. Jara springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Biajgo kopt de bal weg. Carneiro is nu in balbezit. Gailing onderschept slim de pass. Gailing heeft problemen om de bal te vangen. Gailing geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - UDLeiria 1:16

80e minuut.
Jara verovert de bal door een tackle van achteren. Jara geeft een lange en hoge pass. Gailing heeft problemen om de bal te vangen. Gailing haalt uit met een fantastische trap. Pinto Molhadinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - UDLeiria 1:17

81e minuut.
Peraić passt de bal met de wreef. Balajcza heeft problemen om de bal te vangen. Balajcza geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gailing de bal. Gailing haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Peraić controleert de bal met de borst. do Ó rent richting de bal. Peraić verovert de bal door een tackle van achteren. Peraić geeft een hoge lob. Gailing springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - UDLeiria 1:18

83e minuut.
Balajcza rent richting de bal. Balajcza geeft de bal voor. Gailing is nu in balbezit. Gailing schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - UDLeiria 1:19

84e minuut.
Vigoso speelt de bal door. Raio heeft problemen om de bal te vangen. Gailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailing schiet op doel. Paal!

87e minuut.
Balajcza is nu in balbezit. Balajcza probeert naar een medespeler te passen. Gailing rent richting de bal. Gailing probeert naar een medespeler te passen. Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Balajcza verovert de bal door een tackle van achteren. Balajcza geeft de bal voor. Gailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailing haalt uit met een fantastische trap. Pinto Molhadinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - UDLeiria 1:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Por Conta da Casa 82%, UDLeiria 18%.
Por Conta da Casa - UDLeiria 1:20