Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-06 19:04
  • Competitiewedstrijd: Liga III.03
  • Stadion: UDLeiria Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7394
UDLeiria Bancada Central
minha Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
15% Spel op eigen helft 85%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 18.8
formidable Schieten weak
excellent Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. da Porca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gailing neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Bancada Central 1:0

7e minuut.
Jara geeft een lange en hoge pass. Bigodes speelt de bal door. Peraić kopt de bal weg. Gailing rent richting de bal. Gailing draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Główka bereikt de bal nog maar net als eerste. Główka geeft een hoge lob. Jara kopt de bal weg. Gailing rent richting de bal. Gailing schiet op doel. De bal raakt de paal. Reimonde kopt de bal weg. Mann geeft een hoge lob. Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Główka met een sublieme pass. Balajcza heeft problemen om de bal te vangen. Balajcza passt de bal met de wreef. Gailing is nu in balbezit. Gailing draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Coutinho rent richting de bal. Mann onderschept slim de pass. Mann geeft een hoge lob. Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mann kopt de bal weg. Jaua controleert de bal met de borst. Jaua probeert naar een medespeler te passen. Jara rent richting de bal. Jara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Bancada Central 2:0

20e minuut.
Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraić is nu in balbezit. Peraić geeft een hoge lob. Daar is Gailing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gailing draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Peraić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peraić passt de bal in één keer door. Gailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailing schiet op doel. Bigodes probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Daar is Jaua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaua passt de bal in één keer door. Peraić is nu in balbezit. Peraić geeft een lange en hoge pass. Jara krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Bancada Central 3:0

24e minuut.
Główka speelt de bal door. Balajcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt zijn tegenspeler op de grond. krijgt een gele kaart. Balajcza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Balajcza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gailing krijgt zijn hoofd ertegen. Bigodes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
da Porca geeft een lange en hoge pass. Balajcza kopt de bal weg. Jara rent richting de bal. Jara geeft een lange en hoge pass. Gailing springt en kopt de bal. Bigodes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Martinho de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Bancada Central 4:0

27e minuut.
Mann onderschept slim de pass. Mann passt de bal met de wreef. Jaua speelt de bal door. Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara schiet op doel. Bigodes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailing schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Bancada Central 5:0

30e minuut.
Gailing onderschept slim de pass. Peraić bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jara de bal. Jara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Bancada Central 6:0

33e minuut.
bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara onderschept slim de pass. Balajcza geeft een lange en hoge pass. Gailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailing draait met de bal, schiet en ... Bigodes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Bancada Central 7:0

35e minuut.
Folque probeert naar een medespeler te passen. Coutinho heeft problemen om de bal te vangen. Jara verovert de bal door een tackle van achteren. Gailing rent richting de bal. Gailing haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Lourengo heeft problemen om de bal te vangen. Gailing rent richting de bal. Gailing probeert naar een medespeler te passen. Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Bancada Central 8:0

39e minuut.
Jara onderschept slim de pass. Balajcza rent richting de bal. Balajcza speelt de bal door. Peraić geeft de bal voor. Gailing maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Główka met een sublieme pass. Balajcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Balajcza met een sublieme pass. Gailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailing draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jara rent richting de bal. Jara schiet op doel. Bigodes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Bancada Central 9:0

43e minuut.
Peraić is nu in balbezit. Peraić met een sublieme pass. Gailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailing draait met de bal, schiet en ... Bigodes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Bancada Central 10:0

45e minuut.
Balajcza probeert naar een medespeler te passen. Jara is nu in balbezit. Jara passt de bal met de wreef. Gailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailing schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UDLeiria 18%, Bancada Central 82%.
UDLeiria - Bancada Central 10:0

46e minuut.
Gailing rent richting de bal. Gailing passt de bal zonder na te denken. Jara is nu in balbezit. Jara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Bancada Central 11:0

47e minuut.
Folque speelt de bal door. Coutinho heeft problemen om de bal te vangen. Gailing onderschept slim de pass. Gailing schiet op doel. Bigodes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bigodes met een sublieme pass. Peraić kopt de bal weg. Gailing is nu in balbezit. Gailing haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Jaua bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaua met een sublieme pass. Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara draait met de bal, schiet en ... Bigodes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Bancada Central 12:0

54e minuut.
Klungelig pakt Lourengo de bal. Peraić is nu in balbezit. Peraić passt de bal in één keer door. Gailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailing haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daar is Gailing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peraić bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraić passt de bal met de wreef. Gailing rent richting de bal. Gailing haalt uit met een fantastische trap. Bigodes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Bancada Central 13:0

65e minuut.
Alderete onderschept slim de pass. Alderete geeft de bal voor. Gailing is nu in balbezit. Gailing draait met de bal, schiet en ... Bigodes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. da Porca trapt de bal weg. Główka kopt de bal weg. Jara rent richting de bal. Jara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Balajcza rent richting de bal. Balajcza met een sublieme pass. Peraić speelt de bal door. Gailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailing schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Bancada Central 14:0

73e minuut.
Mann passt de bal in één keer door. Daar is Lourengo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peraić met een sublieme pass. Gailing rent richting de bal. Gailing draait met de bal, schiet en ... Bigodes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Peraić passt de bal zonder na te denken. Jara heeft problemen om de bal te vangen. Jara probeert naar een medespeler te passen. Gailing rent richting de bal. Gailing haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Bancada Central 15:0

77e minuut.
Bigodes trapt de bal weg van het doel. Balajcza kopt de bal weg. Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara schiet op doel. da Porca probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is da Porca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jara is nu in balbezit. Jara met een sublieme pass. Peraić rent richting de bal. Peraić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klungelig pakt Balajcza de bal. Balajcza speelt de bal door. Peraić probeert naar een medespeler te passen. Gailing is nu in balbezit. Gailing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Bancada Central 16:0

86e minuut.
Coutinho kopt de bal weg. Klungelig pakt Mann de bal. Mann passt de bal met de wreef. Gailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailing haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Doeltrap. Bigodes trapt de bal weg. Balajcza kopt de bal weg. Klungelig pakt Jara de bal. Jara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Reimonde rent richting de bal. Reimonde geeft de bal voor. Alderete controleert de bal met de borst. Jara is nu in balbezit. Jara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UDLeiria 12%, Bancada Central 88%.
UDLeiria - Bancada Central 16:0