Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vila de Rei United Feira das Odds
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Lingueta is nu in balbezit. da Raimunda onderschept slim de pass. da Raimunda geeft een hoge lob. de Ferrel is nu in balbezit. de Ferrel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Viola passt de bal met de wreef. Judas bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ferrel verovert de bal door een tackle van achteren. de Ferrel haalt uit met een fantastische trap. Rasteiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila de Rei United - Feira das Odds 0:1

22e minuut.
Sermenho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermenho probeert naar een medespeler te passen. Agulheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Poças rent richting de bal. Poças draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Laranjeiro met een sublieme pass. Lingueta bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ferrel maakt een afschuwelijke overtreding. Lingueta raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

31e minuut.
Poças rent richting de bal. Poças speelt de bal door. Santinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortinho verovert de bal door een tackle van achteren. Fortinho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Romeniga passt de bal met de wreef. Klungelig pakt da Raimunda de bal. Poças begaat een overtreding. Poças krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Agulheiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pirilau met een sublieme pass. Romeniga is nu in balbezit. de Ferrel is nu in balbezit. de Ferrel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
da Raimunda onderschept slim de pass. da Raimunda geeft een lange en hoge pass. Judas heeft problemen om de bal te vangen. de Ferrel rent richting de bal. de Ferrel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Poças kopt de bal weg. da Raimunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Chagas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chagas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila de Rei United 52%, Feira das Odds 48%.
Vila de Rei United - Feira das Odds 0:1

47e minuut.
Romeniga is nu in balbezit. Romeniga geeft een hoge lob. Judas kopt de bal weg. de Ferrel is nu in balbezit. de Ferrel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Fortinho is nu in balbezit. Poças rent richting de bal. Met opzet legt da Raimunda zijn tegenspeler op de grond. da Raimunda krijgt een gele kaart. Poças wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Poças kan niet meer verder spelen. Cabrito komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Janeiro geeft de bal voor. Inworp. Sales zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Romeniga rent richting de bal. Romeniga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila de Rei United - Feira das Odds 0:2

58e minuut.
Romeniga rent richting de bal. Romeniga passt de bal zonder na te denken. Pirilau speelt de bal door. Daar is Laranjeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laranjeiro geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Fiadeiro onderschept slim de pass. Fiadeiro geeft een lange en hoge pass. Fortinho is nu in balbezit. Fortinho schiet op doel. Montenegro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila de Rei United - Feira das Odds 1:2

65e minuut.
Lingueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Romeniga verovert de bal door een tackle van achteren. Romeniga passt de bal in één keer door. de Ferrel bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ferrel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila de Rei United - Feira das Odds 1:3

67e minuut.
Viola is nu in balbezit. Viola passt de bal in één keer door. Fiadeiro is nu in balbezit. de Ferrel verovert de bal door een tackle van achteren. de Ferrel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila de Rei United - Feira das Odds 1:4

84e minuut.
Chagas is nu in balbezit. Chagas geeft een hoge lob. Daar is Santinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fortinho rent richting de bal. Fortinho haalt uit met een fantastische trap. Montenegro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Pirilau speelt de bal door. Touzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Laranjeiro begaat een overtreding. Laranjeiro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila de Rei United 46%, Feira das Odds 54%.
Vila de Rei United - Feira das Odds 1:4